Wood Carving Art Show i Washington

December 10 by admin

Wood Carving Art Show i Washington


Treskjæring innebærer å skape figurer eller skulpturer med et skjæreverktøy holdt i hånden. Det er en flere hundre år gammel hobby, og kan dateres tilbake til middelalderen i Europa og da mange altertavler og religiøse verker ble opprettet av risterne. De typer skog brukes varierer fra bartre til løvtre inkludert eik, mahogny, valnøtt, alm, limewood, kastanje, ibenholt, buksbom, seder, teak og furu. På grunn av sin fibrøse styrke, kan tre være skåret mer tynt og presist enn animalsk benvev, eller stein skjønt den er sterkest i retning av kornet. Til tross for sin historiske opprinnelse, er denne aktiviteten populær over hele verden og ulike treskurd samfunn vert arrangementer der skar presentere sine stykker. I Washington state, er mange treskurd show holdt i høst.

Artistry in Wood Show

I oktober holder Spokane Carvers Association sitt årlige Artistry i Wood Show. Showet holdes på Spokane Community College vanligvis fra fredag ​​til søndag. Showet har vanligvis demonstrasjoner hvor dyktige skulptører huljern blokker av tre inn i riktig størrelse og form. Deretter, de avgrense tre med en rekke verktøy som er unike for dette arbeidet, for eksempel veiners og v-verktøy. Når detalj arbeidet er fullført, jevner skulptøren overflaten med rasper og rifflers og ulike korn av sandpapir. Til slutt, for å bevare arbeidet, carver flekker den og strøk den med lakk, harpiks eller voks.

Spokane Carvers Association

Lidgerwood Presbyterian Church

4449 N. Nevada

Spokane, WA 99201

spokanecarvers.webs.com

NWCA Show og salg

I november Nordvest treskjærere Association arrangerer sin årlige NWCA Show og salg. Som i 2010 har arrangementet blitt holdt i 30 år på rad.

På NWCA Show, skar konkurrere på seks ferdighetsnivåer for bånd og pengepremier mens carving eksperter presentere time demonstrasjoner og svare på spørsmål.

Galleriet skjermen godtar oppføringer fra junior gjennom ekspert skar, men må være i en vanskelig medium bare som tre, stein, elfenben, horn eller bein.

Arrangementet har utlodning, seminarer og en kveld bankett og auksjon som er så godt besøkt at reservasjoner er nødvendig.

Northwest Wood Carvers Association

PO Box 6092

Federal Way, WA 98063

woodcarvers.org

Årlig Lower Columbia Woodcarvers Show

I oktober Nedre Columbia Woodcarvers holder sin årlige treskjæring showet. Denne organisasjonen har møter for å bringe sammen stipendiat carvinginteresserte og tilbyr carving økter. I tillegg har organisasjonen et nyhetsbrev som minner medlemmer av kommende treskurd show i området.

Den ikke-juryerte showet arrangeres årlig ved Lower Columbia Studentsenteret og har pågått i over 25 år. Dette showet har vokst til den største av sitt slag i Washington og den nest største i nordvest.

Senk Columbia Woodcarvers

PO Box 2829

Longview WA 98632

360-295-3661

Related Posts