Wine Making Kits for nybegynnere

August 25 by admin

Wine Making Kits for nybegynnere


Å lage din egen vin er både et billig alternativ til å kjøpe vin laget i store vingårder og en hobby som gjør at du kan lære mer om din lidenskap for vin. Det er to grunnleggende måter å starte å lage din egen vin. Du kan bruke et kit, eller du kan bruke ekte druer. For nybegynnere, ved hjelp av et kit anbefales fordi det er en lav-risiko måte å lære å lage vin av valget. Disse pakkene kommer i en rekke typer, og hver av dem inneholder spesifikke instruksjoner om å lage vin.

Veiledning for begynnere

Før du kjøper din første vin å gjøre kit, ta kontakt med en vinlaging guide. Daniel Pambianchi bok "Kit admission: The Illustrated nybegynners Guide to Making viner fra Concentrate" gir nybegynnere vinmakere med dag-for-dag instruksjoner for bruk av kits. Boken inneholder alt nybegynnere trenger å vite om vin gjør prosessen, hvilke typer vin gjør kits tilgjengelig, samt løsninger på de vanligste problemene som kit vinmakere.

Midwest Utstyr Kits

På Midwest Supplies, kan du kjøpe "Starter vinproduksjon Kit" til å lage din egen vin hjemme lett. Den ga vin konsentrat betyr at du ikke trenger å koke ingrediensene og resultatene bør være veldig konsekvent. Men trenger du tålmodighet, så det kan ta fra to til seks måneder for vin å være klar. Midwest Supplies gir også den nye vinhandler en nybegynners guide for å hjelpe deg med å velge hvilke kit er best for deg.

Adventures in Homebrewing

Homebrewing.org gir hjem vinmakere med nybegynner winemaker byggesett som inneholder alt utstyret du trenger, inkludert en fermenter med boret og pakning lokk, en bedre flaske plast carboy, boret stopper, en econolock, flaskebørste, vin hydrometer, ingen skylling rensemiddel, korker, reoler rør, rør, flaske filler, stengeventil, en dobbel spak corker og instruksjoner. Hvis du trenger hjelp og råd, kan du også besøke dem på deres store "Adventures in Homebrewing" i Taylor, Michigan.

Sun Cal Necessities Box

EC Kraus har gjort vin og øl forsyninger siden 1966. Det er ingen overraskelse at det selger en av de mest komplette nybegynner vin gjør kit. Med Sun Cal Necessities Box, har du alt du trenger for å lage din første 5 liter hjemmelaget vin. Best av alt, kan utstyret som brukes bli igjen og om igjen for fremtidige grupper. Instruksjonene er enkle å følge, selv for de som vet absolutt ingenting om prosessen med vin å gjøre.

Related Posts