Wella Color Teknikker

May 13 by admin

Wella Color Teknikker


Grunnlagt på slutten av 1800-tallet, Wella fokus sentre på å skape innovative hairstyling trender inkludert vanntette parykker og permanent hår vinket produkter. På grunn av selskapets rolle i utviklingen av permanent produkter ble navnet Wella avledet fra det tyske ordet for bølge. I de siste tiårene Wella fokus har skiftet til å skape innovative fargeteknikker og mange av disse involverer blanding av fargetoner for å forbedre dybde og gjøre høydepunkter.

3D

Den Wella 3D Effect er en ny teknikk som innebærer å blande nyansert lyse og mørke nyanser av samme farge familie å skape subtile høydepunkter. Wella Global Color ambassadør Josh Wood sier 3D-effekten "gir en illusjon av lys som går inn mørke går inn i lyset, skape ny dybde og dimensjon" i håret.

Cascading

Color gripende er en utheving teknikk som innebærer å påføre farge på håret i ulike nyanser fra roten til tuppen. Mørkere farge karakterer brukes til roten av håret og lysere farger er brukt nedover hårstrået med de lyseste nyanser som vises på spissen. Disse fargene er så blandet for å skape en gjennomgripende effekt.

Ribbons

Hår bånd er chunky høydepunkter som innebærer å sette noen tykke striper av farge i fronten av hår ved hjelp dristigere og lysere farger som rødt, blonde og rosa. Denne teknikken gir en høy kontrast mellom forsiden av hår og den naturlige fargen brukes til resten av håret.

Crystal Gloss

Wella krystall glans effekt kan brukes med alle andre fargeteknikker så vel som ikke-farget hår. Denne effekten gir en permanent glanset finish til håret som ikke kan vaskes bort med sjampo.

Related Posts