Voksen Resorts i Ontario

July 1 by admin

Voksen Resorts i Ontario


Voksen skianlegg tilby gjestene en rekke aktiviteter og overnattingssteder. Sølibat, atmosfære, ro og avslapning er annonsert for kun voksne pakker. Mange voksne skianlegg har suiter med romantiske fordeler som en utsikt over innsjøen, privat dekk og peis. Ontario har fire fulle sesonger verdt opplever og voksne alpin møte sesong skjønnhet med aktiviteter og fasiliteter som skjemme bort og slappe av besøkende. Mange feriesteder ligger i nærheten av golfbaner, shopping, parker og innsjøer.

Heather Lodge

Haliburton Highlands velkommen reisende med fantastisk utsikt perfekt for en romantisk tur, ingen barn eller kjæledyr tillatt. Heather Lodge ligger ved vakre Twelve Mile Lake, og tilbyr gjestene en get-a-måte i første klasse stil. En vakker spisesal serverer hjemmelaget mat med room service for to hvis ønskelig. Spaet har badstue og boblebad, massasje på rommet og avslapping salonger. Innsjøen tilbyr gode fiske og kanoer er gratis på Lodge. Et spill, biljard og brettspill er tilgjengelig gratis. En kort kjøretur unna ligger golf, fly utflukter og kunst studioer. Gjesterommene på Heather Lodge er luksuriøse og rustikk, designet for komfort og avslapping.

Heather Lodge

14483 Highway 35

PÅ K0M 2K0

800-362-6676

heatherlodge.com

Northridge Inn & Resort

En mellomstor resort, Northridge Inn tilbyr gjestene personlig service, mat ved sjøen, rene sandstrender og bål. The Group of Seven malte landskaper i området og vistas rundt Inn minner om kunst. Gjestene kan velge mellom chalet-stil hytter eller lodge rom. Shuffleboard, hestesko, badminton og kanoer er tilgjengelig. Northridge Inn and Resort er perfekt for mottakelser, bryllup, klassefester og konferanser - i et voksent miljø. Lake Bernard gir den perfekte sommer bakteppe for romantiske ferier eller en bryllupsreise. Gjestene kan nyte jacuzzi og stein peiser med komfortable omgivelser. Par bare getaway pakker inkludert spa-tjenester og gourmetmat er tilgjengelig og populært.

Northridge Inn & Resort

712 South Bernard Lake Road

Sundridge, ON P0A 1Z0

705-384-2252

northridgeinn.com

Algonquin Lakeside Inn & Resort

Algonquin Lakeside Inn grenser vakre Algonquin Provincial Park, og tilbyr gjestene voksen resort aktiviteter og overnattingssteder, inkludert koselige hytter, en restaurant, bryllupsreise og jubileum suiter, noen med boblebad og peis for en romantisk atmosfære. Alle rommene er røykfritt og designet for to. Algonquin Park har fugletitting, fotografering og dyreliv observasjoner. Turmuligheter inkluderer døgnet stier og backpacking; langrenns og sykkelstier. Kajakker og kanoer er gratis å bruke og Oxtongue Lake tilbyr private steder å utforske. The Algonquin Hotel vil imøtekomme spesielle dietter, inkludert allergi, vegan og gluten-fri. Alle boenhetene har DVD-spiller, klimaanlegg og satellitt-TV. De bryllupsreise suiter inkluderer peis, private vannkanten dekk og boblebad.

Algonquin Lakeside Inn & Resort

4382 Hwy 60

Algonquin Park, ON P0A 1H0

800-387-2244

algonquininn.com

Trillium Resort & Spa

En foss, privat innsjø og mange dekar med skog skape det perfekte miljø for en spa retrett. Trillium Resort tilbyr gjestene aktiviteter som uberørte turstier, kano eller kajakk turer, spa-tjenester, inkludert massasje, revitaliserende terapi, wraps og skjønnhetspleie alle levert av fagfolk. Yoga ved sjøen appellerer til gjester som gjør den store verandaen hvor en massør gjør underverker. Meditasjon er undervist i en fredelig rundt, gratis for barn. Den Trillium Resort and Spa tilbyr gjestene fire stjerners spa-spesialiteter, satt i strømførende omgivelser.

Trillium Resort & Spa

Clearwater Lake Road,

Port Sydney, ON P0B 1L0

800-263-6600

trilliumresort.com

Related Posts