Vietnamesiske restauranter i West Palm Beach, Florida-området

September 30 by admin

Vietnamesiske restauranter i West Palm Beach, Florida-området


. West Palm Beach, Florida, ligger i Palm Beach County bare 70 miles nord for Miami.The byen tilbyr besøkende mye å gjøre i veien for rekreasjon - strender, vannsport, golf, sightseeing og en helårig mildt klima. Det er et bredt utvalg av restauranter i området. Hvis du leter etter en autentisk vietnamesisk måltid, vil du finne flere steder å velge mellom i West Palm og i sine nabokommuner.

Sayco japansk og vietnamesisk mat

Sayco japansk og vietnamesisk mat, åpent siden 2007, og tilbyr en blanding av vietnamesiske retter pluss andre asiatiske spesialiteter. Gjemt bak en stripe kjøpesenter, er det vel verd en omvei. Sushi er tilberedes mens du spiser. Start matopplevelse med laks roll, grillet velsmakende kylling på spidd eller for de mer eventyrlystne diner prøve den gylne roll med baby blekksprut. Flere vegetariske valg tilbys på menyen og porsjonene er sjenerøse. Mens du nyte maten du vil lytte til ny musikk i bakgrunnen. Restauranten er åpen for lunsj og middag hver dag.

Sayco japansk og vietnamesisk mat

4931 Okeechobee Blvd.

West Palm Beach, FL 33417

561-616-5744

sayco.synthasite.com

Blu Bambu

Reis ca 25 minutter til Boca Raton for en vietnamesisk fest på Blu Bambu. Stikk innom for lunsj og prøve en vietnamesisk sub-sandwich eller en rekke risretter med grønnsaker og kjøtt, fisk eller kylling. Hvis du er på restaurant til middag, start med stekt wontons eller sitrongress kylling og nyte en hovedrett av kylling, biff eller sjømat servert med flere vietnamesiske tradisjonelle grønnsaker og sauser. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av vin og øl å nyte med måltidet. Blu Bambo er åpen onsdag til søndag for lunsj og middag, og en full brunsj tilbys på søndag.

Blu Bambu

131 Via Naranjas

Royal Palm Place

Boca Raton, FL 33932

561-393-0096

blubambuboca.com

Vietnamesisk Express

Ta en kort 15 minutters kjøretur opp kysten til North Palm Beach for å spise på den vietnamesiske Express. Nyt en rask, lett lunsj eller middag med sommeren ruller fylt med tofu, reker eller svinekjøtt eller prøve deres spesialitet - salat wraps fylt med grønnsaker, kylling eller svinekjøtt med sin krydret dipping saus. Ha en bolle med Pho, en populær vietnamesisk suppe laget av buljong, biff og grønnsaker tilgjengelig i syv forskjellige varianter. For mer mettende fare for en ris tallerken med strimlet svinekjøtt eller kylling og tomatsalat. Spar plass til deres spesiell dessert -rainbow is. Vin og øl er tilgjengelig med ditt måltid. Vietnamesisk Express er åpen for lunsj og middag hver dag unntatt søndag.

Vietnamesisk Express

531 US Highway 1

North Palm Beach, FL 93408

561-841-1313

vietnameseexpresscafe.com

Related Posts