Verktøy for å poof håret

August 19 by admin

Verktøy for å poof håret


For jobb eller fritid, og legger til høyde og volum til håret ditt er en enkel måte å endre utseende. Enten du ønsker å gi volum til kjedelig, livløst hår, eller legge inches til en petite ramme, og legger poof til håret av varierende lengde kan gjøres hjemme med noen enkle verktøy.

volumizing Spray

En Volumizing spray med varme protectant legger vektløs heis til håret. Gels eller skum kan veie håret ned over tid og gjøre det vanskelig å holde en skikkelig poof. For best resultat, spray jevnt over fuktig hår.

Hårføner

Et must for styling, legger en hårføner volum og glans til håret. Fordi en poof trenger volum, for best resultat, flip håret over og tørke røttene først ved å bruke fingertuppene til å skille håret for jevn tørking.

round Brush

En rund pensel gjør det mulig å rette håret og kontrollere hvordan den faller fra kronen. Bruk en større fat, spesielt for lengre hår, å trekke håret opp fra røttene mens du bruker hårføner.

borrelås Rollers

Store borrelås valser brukes på toppen av hodet --- hvor du spesifikt ønsker at poof --- legge høyde og utholdenhet til volumet opprettet med rundbørste. For best resultat, satt håret i ruller. Vær forsiktig med å bruke nok valser, for mye hår pakket rundt hver enkelt kan føre rullene til å falle ut. Bruk hårføner for å legge varme til hver rull og deretter satt med en blast av kjølig luft, ved hjelp av kaldluftsknappen på tørketrommelen.

erting Comb

En erting kam gir ekstra løft og hold for å volumized hår. Ved roten av poof, bruker kam til å presse mot hårsekken i en "ratting" bevegelse. Bruk kun kammen der du vil at poof å gjøre det skiller seg ut mot resten av håret.

Related Posts