Vaskeinstruksjoner for Linen Klær

July 14 by admin

Vaskeinstruksjoner for Linen Klær


Folk har slitt lin klær for mange tusen år. Linen er et naturlig stoff laget av fibre av lin anlegget. Den puster godt og er en favoritt lett materiale for varmt vær. Lin er sterkere enn bomull, og vanskeligere å veve, slik at det er en dyrere stoff å gjøre om til klær og andre husholdningsartikler som sengetøy og duker. Sengetøy kan være farget forskjellige farger og kan blandes med andre naturlige eller syntetiske materialer, som kan påvirke hva slags omsorg plagget vil kreve.

Bruksanvisning

1 Følg vaskeanvisningene oppført på etiketten av lin klær er den beste måten å ta vare på plagget, ifølge Mary Scalco av Drycleaning og Klesvask Institute. Lin er et naturlig fiber, men andre materialer som brukes for søm, trimme eller fôr kan kreve renseri, og ignorerer at råd kan ødelegge plagget.

2 Vask sengetøy klær på maskinens svak syklus. Hvis vaskemaskinen lar deg velge vannstanden, velge den høyeste som tilbys så klær kan bevege seg fritt.

3 Unngå trengsel vaskemaskinen med for mange elementer samtidig som det kan føre til vridning eller trekke lin stoff ute av form. Vær sikker på at alle andre elementer vasket med lin klær er lik i farge, vekt og vaskeinstruksjoner.

4 Håndvask lin klær med en mild swishing bevegelse, men aldri vri, vri eller skrubbe klut. Håndvask er best egnet for klær som ikke er svært skittent, eller for lin stoff med en løs veve, som kan bli skadet i en vaskemaskin.

5 Unngå ekstreme vanntemperaturer uavhengig av vaskemetode du bruker. Mary Scalco av DLI anbefaler varmt eller kaldt vann, men aldri varmt eller kaldt, for lin klær.

6 Bruk et mildt vaskemiddel når du vasker sengetøy klær. Vær sikker på at alt vaskemiddel er fullstendig skylt fra plagget før tørking.

Hint

  • Hvis du bruker en tørketrommel, tørr på lav varme og ta plagget mens det fortsatt er litt fuktig.
  • Sengetøy er best tørkes flatt. Vær forsiktig hvis henger til tørk som kleshengere eller klyper kan forårsake merker på stoffet.
  • Iron mens litt fuktig.

Related Posts