Vaskeinstruksjoner for Armani Collezioni skjorter

March 26 by admin

Vaskeinstruksjoner for Armani Collezioni skjorter


Armani er en av de mest premium og high-fashion navn i klær, med flere samlinger og nivåer av priser. Armani Collezioni har noen av de mest ettertraktede design for både menn og kvinner. Det er viktig å kjenne de riktige instruksjonene for å vaske Armani Collezioni skjorter for å opprettholde den stilen du har kjøpt.

vaske~~POS=TRUNC

Du bør alltid først vurdere renseri eller få "vaske og brette" service fra din lokale profesjonell renere for Armani skjorter. En profesjonell vil vanligvis ha maskiner og verktøy som vil gi farge og stoff av skjorta riktig omsorg.

Finn eventuelle instruksjoner som er spesifikke for skjorta ved å finne omsorg tag. Knepper skjorten din og sjekke venstre sidesømmen på innsiden. Fremsiden vil si materialer skjorta er konstruert av for eksempel 100 prosent bomull. Angi at vanntemperaturen under vask i henhold til materialet. En bomullsskjorte, for eksempel, bør aldri vaskes eller tørkes på høy varme eller det kan krympe. Varmt vann kan også falme skjorten din, så det er best å alltid bruke varme eller kalde varmeinnstillinger.

Vend tag over til å finne de spesifikke instruksjoner for vask. Den første setningen vil fortelle deg hvordan du skal vaske skjorte (om du kan maskinvask eller vaske for hånd), etterfulgt av anbefalinger, som "tørr ren." Hvis koden er fjernet, har skjorta sendes til et vaskeri eller følge disse vanligste Armani Collezioni tag instruksjoner, "Vaskes. Kan ikke klorblekes. Varm jern. Rens. Må ikke tørkes."

Heng ren skjorte tørke og varmt strykejern for å fjerne krøller.

Related Posts