Vannmasser i Georgia

March 7 by admin

Georgia har mange naturområder som er populære for rekreasjon og sightseeing, og blant de områdene hvor folk i denne sørlige delstaten nyte utendørs er rundt en av sine mange vannforekomster. Staten er full av elver, innsjøer, dammer og bekker, og til tross for flertallet av befolkningen er i innlandet, det har en vakker kystområde i øst. Georgia innbyggere og besøkende hyppige tre av de største vannforekomster i staten regelmessig.

Clarks Hill Lake

Clarks Hill Lake, også kjent som Lake Strom Thurmond, er i øst sentrale Georgia og sørlige South Carolina. Det er en av sørstatenes største innlands vannforekomster, som strekker seg 39 miles langs Savannah River og 36 miles langs Little River. Mesteparten av vannet ligger i Georgia.

US Army Corps of Engineers konstruert dette reservoaret innsjøen, og er det største prosjektet øst for Mississippi-elven. Fjæra av Clarks Hill Lake utgjør mer enn 1200 miles, og det kryr av mer enn 200 øyer. Hardwood trær, dyrelivet og noen truede arter bor i området rundt innsjøen, i henhold til de store sjøene i Georgia hjemmeside. Det er et populært sted for båtliv, fiske og camping.

Lake Sidney Lanier

Lake Sidney Lanier ble bygget av US Army Corps of Engineers i 1950 og har blitt en av Amerikas favoritt innsjøer, i henhold til Corps of Engineers hjemmeside. Hvert år denne innsjøen i Blue Ridge Mountains tiltrekker seg 7,5 millioner besøkende.

Innsjøens signatur aqua-blå vannet gjør det til et populært sted for bading, båtliv, kajakkpadling og mange andre vannaktiviteter. Sine bredder strekke nesten 700 miles og innsjøen og dens dam er ansvarlig for å gi flomvern, vannforsyning og strøm for området.

Lake Sidney Lanier har blitt kåret til beste-opererte lake av året blant Corps of Engineers innsjøer over hele landet tre ganger.

The Atlantic

Fra Savannah til St. Marys, det er en helt annen side av Georgia å utforske langs Atlanterhavet. De kystnære byene Georgia og de små øyene langs kysten gjør dette til et attraktivt sted å besøke.

Atlanterhavet tilbyr en rekke utendørsaktiviteter i Georgia som svømming, seiling og fiske.

Related Posts