Vanlige 70-tallet frisyrer

August 2 by admin

Vanlige 70-tallet frisyrer


Hot på stier av groovy 60-tallet, 1970-tallet - med hotpants, pantsuits, mini og maxi skjørt, og ultra-brede slips - var en unik tiår når det gjelder mote. Selv hemlines fikk kortere, fikk hår lenger, og en ny generasjon av disco-klar frisyrer ble født. Mote crazes drevet den vanligste av disse frisyrer.

The Feathered 'Do

Vinger og fjærkledde smellene var alle raseri for unge kvinner i 1970. Disse poofed frisyrer ble popularisert takk til Farrah Fawcett og berømmelse av Charlies Angels TV-program. Unge kvinner som ønsker den fjærkledde frisyre kreves en grundig arbeids-over med hår produkt og hårbørster hver morgen, og en praktisert teknikk resulterte i en perfekt, bølget Charlies Angels frisyre.

The Shag

Den shag, en forlengelse av Beatlemania-drevet "Moptop" av 60-tallet, var den populære frisyre for unge menn. Den shag var et lite vedlikehold frisyre, og skulder- og krage lengde frisyrer var normen for menn og gutter i disse dager. De med strengere foreldre kan noen ganger komme unna med en "halv-shag", som gikk ned til halsen.

The Bob

Unge kvinner som ikke ønsker å bruke mye tid på vedlikehold av en fjær frisyre hadde håret i en funky bob. Dette rettet, ryddig frisyre var en mer business-aktig frisyre, men likevel moderne. De som ønsket en bob-stil frisyre ville betale for profesjonell frisørfaget.

Den "mussed" eller naturlig utseende

Både menn og kvinner tilbrakte sine morgener perfeksjonere en "mussed" frisyre med tuster coiffed hår i alle retninger. Dette ble noen ganger fremhevet med et enkelt hår-band eller pannebånd. Disse frisyrer var mer naturalistisk og tendens mot 1960-tallet sensibilities.

Afro

Afrikansk-amerikanske menn og kvinner popularisert en afro mani på 1970-tallet. Ungdom tok store anstrengelser for å øke størrelsen på sine Afros, og unge menn ofte hadde på seg sine afro plukke eller kam i håret. Hvite menn med naturlig krøllete hår kan mote sine frisyrer inn Afros også.

The Mullet

Mulle var en frisyre som ble introdusert i 1960 og beholdt popularitet gjennom 70-tallet. De med hockeysveis surra sine sider og topp kort og vokste ut håret på baksiden av hodet, noe som resulterer i en "Coonskin cap" utseende.

Related Posts