Utendørs Art Show i Michigan

April 20 by admin

Michigan milde somre gir perfekt vær for utendørs kunstutstillinger, og mange organisasjoner dra nytte av det faktum. Michigan utendørs kunstutstillinger, som i hovedsak består av lokale kunstnere og kunststudenter, har verker som malerier, foto, smykker og keramikk. Noen av forestillingene har også aktiviteter for barn og mat leverandører.

Traverse City Outdoor Art Fair

Den Traverse City Outdoor Art Fair har vært en sommer stift i området i flere tiår. Den utendørs kunst show, holdt på Northwestern Michigan College campus, er et fond raiser for ArtCenter Traverse City. Nonprofit etaten arbeider for å live opp kunst samfunnet i byen ved å tilby klasser, kritikk netter og utstillinger. Den juryerte showet, som har 120 kunstnere, omfatter skulpturer, malerier og enda møbler som hånd-skåret gyngestoler.

Traverse City Outdoor Art Fair
Northwestern Michigan College campus
1701 East Front St.
Traverse City, MI 49686
231-941-9488
ArtCenterTraverseCity.com

Ann Arbor Street Art Fair

Ann Arbor Street Art Fair ble først etablert i 1960 og er en av de største utendørs kunst messer i staten. Arrangementet har fått ganske mange utmerkelser, blant annet blir kåret til # 1 Art Fair i Nation av AmericanStyle Magazine. Staten Michigan også presenterte rettferdig med en Governors Awards. Den juryerte street art fair har moderne kunst og fine håndverk, med glasswork, leire skulpturer, håndvevde tekstiler og fotografering blant de varer. Kunsten Showet har også levende musikere, kunst workshops og ArtZone barn område med kunst og håndverk prosjekter for alle aldre.

Ann Arbor Street Art Fair
721 E. Huron St.
Ann Arbor, MI 48104
734-994-5260
ArtFair.org

Kalamazoo Institute of Arts Art Fair

Kalamazoo Institute of Arts Art Fair omfatter mer enn 200 artister boder og har vært arrangert hver sommer siden 1951. Showet utendørs kunst er satt opp i Bronson Park på den første helgen i juni hvert år, og har fiber kunst, treskjæring, smykker, 3-D mixed media og keramikk, blant andre elementer. Det tilbyr også aktiviteter for barn, for eksempel en Barne-Art Yard, ansikt-maleri messe, ballong messe og button-gjør stasjon. Voksne kan slappe av i hagen mens du lytter til musikk fra live lokale band. Et utvalg av mat er også tilgjengelig på kunstmessen mat domstol.

Kalamazoo Institute of Arts Art Fair
314 S. Park St.
Kalamazoo, MI 49007
269-349-7775
kiarts.org

Related Posts