Ulike Kvinnelige frisyrer

January 1 by admin

Din frisyre sier mye om deg. Du kan være en edgy fashionista, en elegant dame eller en uformell fotball mamma. Avhengig av din stil og rutine, kan noen frisyrer fungere bedre for deg enn andre. Eksperimenter med forskjellige frisyrer for å finne en som passer din personlige utseende og stil.

Lang

En populær klassiker frisyre for kvinner er den lange, relativt én lengde utseende. Dette ser er spesielt flott hvis du har bølgete hår, som du kan få det lange, bølgete strand utseende med liten innsats. Hvis stilen din er mer edgy denne looken kan fortsatt jobbe for deg; rette håret for et elegant utseende eller legge stump smell å gi noen asymmetri og forskjellige dimensjoner.

Layers

Lag er en flott måte å legge litt dimensjon eller form til enhver frisyre, kort eller lang. Layers kan hjelpe tynne ut tykt hår eller gi volum til tynt hår. Krølle lag i å ramme inn ansiktet ditt, eller snu dem ut for en retro stil.

Pixie

Pixie cut er en ekstremt kort kvinnelig frisyre som er best for kvinner med små funksjoner og ovale eller hjerteformede ansikter. Dette kuttet tar minimal innsats for å stil - alt du egentlig trenger er pomade eller gel - men er fortsatt en edgy og allsidig utseende. Pixie kutt gå bra med levende farger håret for å maksimere effekten. Kirsebær rød, for eksempel, kan være overveldende på lengre hår, men ser attraktive og trendy med en kort stil.

Angles

En vinklet bob er en morsom, stilig utseende som har massevis av dimensjon. Dette frisyre starter kortere i ryggen og sakte blir lengre, fiske ut på forsiden. Det er også relativt enkelt å style; bare blåse tørr rett eller bruke en rettetang. Har du krøllete hår som er vanskelig å rette, kan dette ikke være den beste stilen for deg, så krøllete hår vil føre til at du mister den vinklede effekt. Dette ser også kanskje ikke fungere godt for runde ansikter som det kan understreke rundhet.

Pannelugg

Bangs er en stil alle sine egne, og avhengig av din hårtype og ansiktsform, kan vel-cut smell virkelig hente ut dine egenskaper. Hvis du har et rundt ansikt, stokk med side-feide smell, så sløv cut smell kan understreke rundhet og bredden på ansiktet ditt. Hvis du har en oval eller hjerteformet ansikt da de fleste typer smell vil fungere for deg. Hvis du har en lengre ansikt, stump smell understreke bredden, og dermed trekke oppmerksomheten bort fra lengden på ansiktet og balansere ut dine egenskaper.

Related Posts