Tyske restauranter i Stafford, VA-området

November 22 by admin

Stafford ligger i nordvest Virginia, bare ca 15 miles nord for Washington, DC Med sin nærhet til en slik mangfoldig by, har området en rekke etniske restauranter. The Stafford Området er hjem til en rekke autentiske tyske restauranter og kafeer som bør gjøre alle som søker en smak av Øst-Europa smil.

Zum Rheingarten Restaurant

Zum Rheingarten Restaurant ligger på nordenden av Stafford, Va., Og rett utenfor Route 95. Omtrent 2 miles fra grensen til Maryland, har Zum Rheingarten vært eid og drives av Harold familie som har vært opptatt av å bringe ekte østeuropeisk til Stafford området. Alle i hele den koselige restauranten er håndmalte veggmalerier fra bøker og eventyr som Die Bremer Stadtmusikanten og Der Gestiefelte. Menyen for Zum Rheingarten Restaurant har high-end klassiske tyske retter som weiner schnitzel servert med hjemme stekte poteter og jagersteak vom Schwein, et porkloin biff servert med Hunter-stil saus. Zum Rheingarten Restaurant tilbyr også en variert samling av internasjonale viner og tysk øl.

Zum Rheingarten Restaurant

3998 Jefferson Davis Highway

Stafford, VA 22554

703-221-5530

zumrheingarten.com

Café Mozart

Omtrent 15 miles nord for Stafford er Café Mozart ligger i Washington, DC, Café Mozart er både en restaurant og deli som tilbyr en rekke tyske varer, blant annet tyske sjokolade, kaffe, bakevarer, sjømat og kjøtt elementer og til og med stearinlys og Marsipan. Restauranten er åpen for frokost, lunsj og middag, og serverer både amerikanske og tyske favoritter som kjernemelken pannekaker i morgen og tyske potetsuppe. Café Mozart har også en full meny for både takeaway og levering.

Café Mozart

1331 H St. NW

Washington, DC 20005

202-347-5732

cafemozartgermandeli.com

Café Berlin

Café Berlin ligger omtrent 15 miles nord for Stafford i Washington, DC og bare en kort spasertur fra Union Station. Siden åpningen i 1985 har Café Berlin tjent autentisk tysk mat i sin rustikk townhouse stil og stor utendørs terrasse. Restauranten er åpen for brunsj, lunsj og middag, og menyen inneholder slike tyske spesialiteter som kalkun roulade, som serveres med en peppercorn saus. De har også vert for en rekke arrangementer gjennom hele året, inkludert en årlig Oktoberfest partiet som har en spesiell meny.

Café Berlin

322 Massachusetts Ave. NE

Washingon, DC 20002

202-543-7656

cafeberlindc.com

Related Posts