Typer Foundation sminke

June 28 by admin

Typer Foundation sminke


Foundation er en type makeup er utformet for å gi ansiktet en feilfri utseende. Foundation hjelper til å skjule mørke ringer, pigmentflekker, akne og arr. For din foundation for å se virkelig feilfri, må du velge riktig nyanse. Lys hud har vanligvis en rosa undertone, mens mørkere hud vil typisk ha en gul undertone. Se etter en stiftelse med et tilsvarende tone. Et bredt utvalg av fundamenter er tilgjengelige for å passe hudfargen og hudtype.

Liquid Foundation

Flytende foundation har en kremet konsistens og kommer i en plast eller glass container. Bruk en kosmetisk svamp til å bruke flytende foundation. Holde fingrene vekk fra ansiktet forhindrer kviser og betennelse. Hvis du er ute etter lettere dekning, dempe svamp før du bruker den til å bruke flytende foundation. For feilfri søknad, prikk foundation på panne, kinn, nese og hake, og deretter bruke svamp til å blande inn i huden. Husk å blande flytende foundation langs kjeven for å hindre en skillelinje. Hvis huden din er fet støv noen løs pulver etter påføring flytende foundation for å sette det og til vern mot glinsende hud. Når du velger flytende foundation, bør du vurdere din hudtype. Det er olje-fri formler for fet hud, creamier formler for tørr hud og formler utviklet for aldrende hud.

spray Foundation

Denne type frigjør fundamentet fra beholderen som en tåke. Spray fundamenter er utformet for å minske synligheten av porer og for å tilveiebringe en feilfri, airbrushed utseende. Spray foundation på en kosmetisk svamp og bruke som du ville gjort med en flytende foundation. Du kan også søke ved å spraye stiftelsen direkte på ansiktet og bland med en svamp eller foundation børste. DAB T-sonen (panne, nese og hake) med løs eller presset pudder etter bruk hvis huden er fet.

Loose Powder Foundation

Denne type foundation er et flott alternativ for fet hud. Hvis du har hud som er tørr i vinter, men fettete i sommer, bør du vurdere å bytte mellom en væske og et pulver fundament, avhengig av sesong. Powder foundation tar kortere tid å bruke enn flytende og spray stiftelser. Sjekk at lokket er skrudd godt fast. Tips beholderen opp ned og banke forsiktig på bunnen av beholderen. Flip container over og skru lokket. Dot en fluffy børste designet for løst pulver inn i fundamentet. Trykk på børsten for å fjerne overflødig pulver. Bruk på ansiktet med sirkelbevegelser. For mer dekning bare gjenta prosessen.

Related Posts