Typer av Square-Cut Diamonds

September 1 by admin

Typer av Square-Cut Diamonds


Diamanter er de ønskede edelstener. Symbolsk for romantikk, kjærlighet og forpliktelse, reflekterer deres skjønnhet synspunktene til det menneskelige hjertet. Diamanter kommer i en rekke størrelser, samt farger. Diamanter kommer også i en rekke kutt. Square-cut diamanter er et populært valg for alle typer smykker; det er mange typer av kvadrat-cut diamanter.

Emerald Cut

Emerald diamanter har rektangulær form og har kuttet hjørner. De er også kjent som "trinn cut" diamanter fordi deres flate, brede flyene likne trappetrinn. Dette kuttet er ideelt for eksepsjonelt høy kvalitet steiner, som det kan markere feil, for eksempel dårlig farge og inneslutninger.

Princess Cut

En prinsesse-cut diamond kan enten være firkantet eller rektangulær. Den har mange fasetter som egner det en blendende gnisten. Dette kuttet er et populært valg for diamant solitaire ringer.

Radiant Cut

En strålende-kutt diamant kan enten være firkantet eller rektangulær. En strålende snitt stein sies å syntetisere glansen av en rund snitt diamant med elegansen til en smaragd-kuttet en. Den har 70 fasetter, som gir den en shimmer.

Cushion Cut

En pute-cut diamond er et kvadrat eller rektangel med mykt avrundede hjørner. Det er en gammeldags utseende kutt og har en antikk appell. Det er beskrevet som en krysning mellom en Gammelgruva Cut, som var populært på slutten av det 19. og tidlig 20. århundre, og har store fasetter og en moderne oval kuttet.

baguette Cut

En baguette cut regnes som en av de enkleste og eldste diamant kutt. Baguette diamanter er lange, smale og rektangulær, som den karakteristiske formen på en bestemt type fransk brød som de er oppkalt etter. Baguette diamanter tendens til å være små, og er ofte plassert rundt større diamanter av andre kutt i stykker av smykker.

Asscher Cut

Asscher diamanter er rektangulære og ligner smaragd-cut steiner fordi de også har den karakteristiske "skritt". Asscher diamanter er ofte større enn smaragd-cut diamanter. Denne typen kutt er oppkalt etter mannen som stammer det, Joseph Asscher.

Related Posts