Typer av Cake Designs

February 27 by admin

Kaker er vanligvis serveres på slutten av et måltid for å legge til et snev av sødme. Moderne kake-dekorere teknikker varierer sterkt. Noen kaker serveres bare med et snev av sukker på toppen. Andre kaker er mer forseggjorte kreasjoner laget for å lokke fram med åpen munn, glade ærefrykt fra gjester og uttrykke celebrant personlighet og smak.

Plain kaker

En vanlig kake er en vanligvis en rund kake ca 8 inches høy. En vekt er ofte gjort på elegant design og tydelig smak. En vanlig kake kan ha en enkelt smak slik som vanilje eller sjokolade. Vanlig kaker kan også ha to eller flere varianter så vel som fylling av gelé eller sjokolade i midten av kaken.

Sugar-Toppet Cakes

En sukker-toppet kaken er en variant på en vanlig kake. En rund kake er toppet med en forsiktig sprinkling av melis. Sukker kan være tilfeldig plassert eller stenket rundt toppen i en forseggjort mønster. Felles sukker toppet kaker inkluderer sitron valmue frø kaker og gulrot kaker.

Iced Cakes

En avkjølt kake er en kake toppet med et lag med glasur eller smørkrem. Kaken er dekket i glasur rundt alle sider uten ekstra dekorasjon til. Ising kan tilsettes tungt slik som ofte er tilfelle med smørkrem glasur. Isdannelse kan også være mer tynt spredt som ofte er tilfelle med et enkelt sukker glasur som består av melk, sukker og vanilje ekstrakt.

Fondant-Dekket Cakes

Fondant er et homogent materiale fremstilt av sukker, vann og glukose. Fondant er en svært allsidig og kan være farget i nesten hvilken som helst farge. Denne typen ising kan også brukes til å forme dekorasjoner som figurer av mennesker for en kake. Fondant blir ofte brukt av kommersielle bakere for å gi en kake en veldig glatt tekstur samt skape interessante effekter for spesielle anledninger kaker. Mange hjem bakere kjøpt fondant fordi det er vanskelig å lage.

ark kaker

Ark kaker er rektangulære kaker dekket i et enkelt lag av glasur eller smørkrem. Et ark kake er ofte brukt for en bursdagsfest. Mange supermarkeder og bakerier har ark kaker kan tilpasses den enkeltes smak. Bakeren kan skrive navnet ditt på toppen, tilsett smørkrem roser og bake en fylling av syltetøy eller sjokolade i midten av kaken.

skulptur kaker

Kaker kan bli omgjort til skulptur. Bakers kan helle kake røren i nesten form som ønsket å lage et design for et bryllup, baby shower eller lignende anledning. Skulpturerte kaker ofte benytter støtte mekanismer som plugger drevet ned i kaken for å gi det mer stabilitet eller hindre den fra å falle over.

airbrushed kaker

Airbrushed kaker er kaker der et design har blitt airbrushed på toppen av kaken. Utformingen kan være lunefull som bilde av et slott eller det kan også være et realistisk portrett av en person.

Related Posts