Trinidad Nature Resorts

June 20 by admin

Trinidad Nature Resorts


Opplev en blanding av latinske kulturen når du reiser til Trinidad. Diverse i dyreliv og fantastisk skjønnhet, Trinidad tilbyr natur og miljø elskere en perfekt ferie. Bestill en tur til å gå kajakk eller fotturer, eller bare la de mange arter av fugler komme til deg mens du slapper av på din resort. Selv om været er tropisk og fuktig, er den gjennomsnittlige temperaturen mellom 65 og 86 grader. Planlegg et besøk i løpet av de tørre månedene januar til mai eller oktober.

Salybia Nature Resort and Spa

Komme tilbake til naturen på Salybia Nature Resort and Spa. Luksuriøse gjesterommene har utsikt mot havet-front rom og suiter og en syv-rom bad villa. Utendørsaktiviteter inkluderer kajakk, naturstier, skilpadde-watching og vannsport. Tilbring dagen på stranden, i evighetsbassenget og foss eller gå i hagen. Avslappende spa-behandlinger er tilgjengelig fra 8 am til 17:00 på stedet restaurant, Paradise, serverer både Karibien og internasjonal mat, og gjestene kan spise i air-condition eller utenfor utsikt over havet. Konferansefasiliteter er også tilgjengelig.

Salybia Nature Resort and Spa

13 3/4 Mile Post Toco Main Road

Salybia Village

Matura, Trinidad

Vest India

868-668-5959

Blanchisseuse Beach Resort og Laguna Nature Lodge

Den Blanchisseuse Laguna Mar Beach Resort er et getaway reisemål for de som ønsker å få kontakt med naturen. resort eiendom ligger på nordkysten av Trinidad nær fiskelandsbyen Blanchisseuse, kjører fra stranden i Blanchisseuse Bay opp til fjellet regnskogen. Gjeste stuene har eget bad, takvifte og balkong, og har utsikt over havet, elv og skog. Spaser blant eksotiske frukt og kaffe avlinger og bade i lagunen ved munningen av Marianne River. Lokal flora og fauna trives i dette området, og i hekketiden kan du se Havlærskilpadde legger eggene sine på land.

65 1/2 Mile Marker

Paria Main Road

Trinidad

868-669-2963

lagunamar.com

Paria Springs Eco Community

Et annet område kjent for sine hekkende havskilpadder ligger på nordkysten av Trinidad, plasseringen av Paria Springs Eco Community. Finn lokalbefolkningen her fiske, surfing og bading og opphold i Le Grande Almandier pensjonat rett på stranden. Paria Springs Eco Community er i midten av regnskogen og er forpliktet til miljø økoturisme. Utflukter inkluderer terrengsykling, padling, dyrelivet og fotturer. Nyt blanding av Karibia og Sør-amerikansk kultur som du opplever regnskogen, våtmarker, fosser og fjelltopper.

Paria Springs Eco Community

20 La Seiva Rd

Maraval, Trinidad

Vest India

868-622-8826

pariasprings.com

Asa Wright Nature Center and Lodge

Bo på hytta eller dra ut for en regnskog opplevelse på Asa Wright Nature Center og Lodge. Rommene ligger i hoved Estate House og hytter og tilbyr enkeltsenger og eget bad. Noen av rommene er tilrettelagt for funksjonshemmede. Gjester som bor tre eller flere netter har tillatelse til å besøke Oilbird hulen for å se Oilbird kolonien. Fuglekikkere, botanikere og entomologists vil finne mange arter å observere og studere ved Asa Wright Nature Center. Måltidene serveres familie-stil, og inkluderer mat fra Europa, Asia, India og Vestindia.

Asa Wright Nature Center and Lodge

Spring Hill Estate, Trinidad

800-426-7781

asawright.org

Kariwak Village Holistic Haven and Hotel

Kariwak Village Holistic Haven and Hotel introduserer et helhetlig ferieopplevelse. De 24 cabana-stil rommene er enkle og ligger i nærheten av bassenget eller i hagen. Rommene har klimaanlegg og eiendommen vertene en to mål stor tropisk hage og stråtak Ajoupa, hvor ulike kurs holdes som Tai-Chi, yoga og buddhistiske mekling. Hotellet ligger fem minutters gange fra flyplassen og stranden. Bryllup, retreater og konferanser er også tilgjengelig.

Kariwak Village Holistic Haven and Hotel

Store Bay Lokal Road, Crown Point

Tobago West Indies

868-639 8442

kariwak.com

Related Posts