Tre grunnleggende veving teknikker

August 10 by admin

Tre grunnleggende veving teknikker


Hair vever kan tillate deg å ha hår som naturen ikke ser skikket til å velsigne dere med. Hvis du alltid har ønsket hår som er krøllete, rett, lenger enn din nåværende lengde eller en annen farge, så veving kan hjelpe deg eksperimentere med disse alternativene. Hvis du vurderer en veve flere alternativer er tilgjengelige for hvordan du skal bruke håret. Første gang veve brukere vanligvis nytte av at første søknaden gjort av en stylist. Deretter kan du bestemme om du er komfortabel nok med metodikk for å forsøke å bruke din veve på egen hånd.

Sydd-In

Sy i en veve er muligens den mest vanlige påføringsmetode. Denne prosedyren innebærer pyntebånd ditt naturlige hår inn i enten en serie av cornrows eller en sirkulær flette som omfatter hele hodet. Etter en base har blitt opprettet for veven, er en spesiell nål og tråd som brukes til å sy wefts av utvidelsen håret til braid (e). Innsydde vever er attraktiv for mange kvinner på grunn av deres levetid og sikker festing av håret. Denne prosessen tar lengre tid enn andre metoder, og vanligvis er mye dyrere.

Bonded

Bonded vever er festet ved hjelp av spesielle hår lim. Ditt naturlige hår er delt i tynne seksjoner og deretter en innslaget av hår er limt sammen røttene av håret ditt. Din stylist vil gre en liten del av ditt naturlige hår over veve veft og fortsette denne prosessen til hele hodet er festa på denne måten. Bonded vever ta mindre tid enn sy metoden. De er også mer skjør. Hår olje kan ikke brukes på håret ditt med denne typen veve fordi oljer føre til at limet til å bryte ned og kan gjøre limt i sporene skli ut. Bonded vever er ideelle for en kortsiktig endring i hårets fylde og lengde.

Avkuttet-In

Clip-in hair extensions kan du legge til lengde, høydepunkter eller volum til ditt naturlige hår. Du kan også sette på smellene til forsiden av håret ditt. Disse utvidelsene kan gjøres hjemme eller i en salong med en profesjonell. Å klippe extensions i, en del du håret ditt og bruke klipp knyttet til håret wefts å sikre dem til røttene av håret ditt, og deretter gre håret ned over innslaget.

Weave Care

Uavhengig av metode for program som brukes til å feste din veve, vil riktig behandling av utvidelser gjør håret mer attraktivt. Vever er tilgjengelige i syntetiske og menneskelig hår varianter. Menneskelig hår er mer spenstig og allsidig. Syntetisk hår må bli tatt vare på mye mer forsiktig. Du kan ikke bruke varme til syntetisk hår fordi det vil smelte og ødelegge fibrene. Les og følg instruksjonene som følger med veve hår om riktig vask og styling metoder også nøye.

Related Posts