Trash & Treasure Art Show i Hawaii

August 3 by admin

Trash & Treasure Art Show i Hawaii


Selv paradis har søppel. I øyene, er resirkulering enda viktigere fordi det er mindre plass for deponier. Dumping i havet er ikke et alternativ. Kunstneriske enkeltpersoner har brukt oppfinnsomhet og humor å gjøre Hawaiians klar over behovet for å resirkulere. For å vise sine kreasjoner, holdes en rekke søppel og skattekunstutstillinger gjennom hele året.

Haute Trash Fashion Show

Hver oktober Øst Hawaiian Cultural Center holder Haute Trash Fashion Show med bærbar resirkulering. Over 40 modeller gå catwalk kledd i kreasjoner av lokale designere som finner sitt materiale i nærmeste søppelbøtte. Dette er en del av den årlige Trash Art Show i Hilo, startet av lokale kunstneren Ira Ono. Finn resirkulerte juice bokser omgjort til forseggjorte masker eller kasserte komprimerer disker forvandlet til fargerike kjøleskap magneter.

Øst-Hawaii kultursenter

141 Kalakaua St

Hilo, HI 96720

808-961-5711

ehcc.com

Trash og Treasure, Temari senter for asiatiske og stillehavs Arts

Den Temari senter for asiatiske og stillehavs Arts har årlig Trash og Treasure salg og innhente bidrag fra lokale kunstnere. Den ideelle organisasjonen skjermer verkene og setter dem opp for salg. November timing er rettet mot å bringe i ferie kjøpere på jakt etter det uvanlige. Som i 2010 showet var i sin 22. år.

Temari senter for asiatiske og stillehavs Arts

PO Box 12185

1754 Lusitana St

Honolulu, HI 96828

808-536-4566

temaricenter.com

Kohala Trash Bash

Linda Damas leder årlige Trash Bash holdt på Kohala Coffee Mill i Hawi på Big Island of Hawaii. Arrangementet hadde sin fjerde viser i løpet av våren 2010. På skjermen ble freds sign mosaikk laget av knust glass, tiki masker dannet av utslitte viftereimer og mobiler laget av kasserte bokser og skrapmetall. En del av arrangementet er et moteshow der premiene er delt ut for beste antrekk laget av resirkulerte lampeskjermer, biter av plast og omtrent alt annet du kan tenke deg. Registrering og deltakelse er oppmuntret for resirkulering i alle aldre.

Kohala Trash Bash

Kohala Coffee Mill

1 Akone Pule Hwy

Hawi, Hi 96719

808-345-6322

kohalatrashbash.com

Related Posts