Topp 10 øyenvippe curlers

October 7 by admin

Topp 10 øyenvippe curlers


Øyevipper er et poeng av skjønnhet i mange kulturer. Kvinner over hele verden forsøker å mørkne, fremheve og krølle sine øyevipper som en del av deres skjønnhet diett. De 10 øyenvippe curlers er basert på kundevurderinger, salgbarhet og merkenavn. Standarden metall, er manuelle øyenvippe curlers anbefales. De har vært kjent for å rive ut vippene, og kan være vanskelig å bruke riktig. Fra oppvarmede snert curlers til spesialisert curling mascara, øyenvippe curlers fortsette å være en viktig stift i en kvinnes make-up bag.

oppvarmede Curlers

Den Talika oppvarmet øyenvippe Curler er en liten, plast vippetang som passer i håndflaten din. I ca 15 sekunder, krøller Talika vippe og gir volum og definisjon.

Den Rucci oppvarmet øyenvippe Curler Set med Mirror er et godt valg for kvinner som trenger en bedre oversikt når curling vippene. Plasten, oppvarmet curler, kommer med en 10x forstørrelsesspeil for riktig bruk.

Panasonic oppvarmet øyenvippe Curler har en spesiell varmeindikator bygd inn i kroppen av curler. Produktet brukes som en øyenvippe kam og varmeindikatoren lar deg vite når den er klar til å krølle seg. På grunn av sin konstruksjon, gjør at Panasonic oppvarmet øyenvippe Curler curling skal foregå fra basen til tips, uten å trekke eller klemming.

mascara

Christian Dior Show Iconic High Definition Lash Curler Mascara leder flokken når det gjelder de beste øyenvippe curling mascaraer. Det strekker seg og kurver vippene med en unik oppløftende formel. Produktet intensiverer kurver og dekker snert i ett, rask slag.

Givenchy Phenomen'Eyes Mascara er en curling mascara med en revolusjonerende design. Den har en kuleformet applikator, snarere enn en stav. Ballen ser ut som en liten stikkende Burr og det mirakuløst virker å farge og krølle snert.

Blinc Kiss Me Mascara skaper en sterk curl som ikke vil slippe til mascara er fjernet. I tillegg til sin krølling kraft. Kiss Me Mascara gir lengde og volum.

Anna Sui Super Svart Long Lash Mascara er designet for å skape utseendet av lange, krøllete vipper. I tillegg til de krøller vil lengden og farge vare hele dagen.

manuelle Curlers

Shu Uemura Eyelash Curler er en teknisk vidunder. Nøye designet og ergonomisk laget, Shu Uemura står hoder over konkurransen på grunn av sin fantastiske resultater og konsekvent positive anmeldelser fra kunder.

Shiseido er The Makeup Eyelash Curler er den viktigste konkurransen for Shu Uemura. Curler er formet for enkel bruk. Shiseido råder curling vippene i tre trinn: roten, sentrum, og til slutt, tipsene.

Blinc sin Lash Curler gir øyeblikke krøller med langvarig kurver. Det er en av de beste øyenvippe curlers, og det er lavere i pris enn sine to rivaler, Shu Uemura og Shiseido.

Related Posts