Togturer for Kids i Seattle-området

August 1 by admin

Togturer for Kids i Seattle-området


Jo større Seattle-området er en av de beste stedene å besøke med barn som elsker å ri skinnene. Mellom de historiske tog i regionens distriktene og de kraftige city tog i sentrum av Seattle, barna har sjansen til å ri og lære om et bredt spekter av tog. De fleste togturer i området tilbyr også maleriske natur og kule steder å sjekke ut underveis, noe som gjør opplevelsen verdt for hele familien.

Historisk Togene

Ta tog-elskende barn til Snoqualmie, Washington, ca 30 minutter øst for Seattle for å besøke Northwest Railway Museum. Museet driver Snoqualmie Valley Railroad, tar besøkende på en 75-minutters rundtur utflukt på en vintage diesel tog. Erfaringen omfatter utsikt over Snoqualmie Falls og den nedre elvedalen. Spesielle begivenheter spesielt for barn inkluderer ferie i Santa tog og en og annen dag ut med Thomas hendelsen, som har karakterer fra "Thomas the Tank Engine" -serien. Du kan også ta med barna ned til Elbe, Washington, å ri Mt. Rainier Scenic Railroad. Ca 90 minutter sør for Seattle, tar denne restaurerte dampmaskinen lokomotiv besøkende på en to-timers tur langs foten av Mt. Rainier, med stopp på Mineral Lake. Barn kan se hvordan dampmaskiner arbeid og sjekk ut andre gamle tog i depot museum.

miniatyr Togene

Miniatyr togturer kan være det beste alternativet for svært små barn, som ikke kan være i stand til å sitte i en lengre togtur. Remlinger Farms, ca 40 minutter fra Seattle i Carnation, Washington, har en rekke av barns attraksjoner, inkludert Tolt River Railroad Steam Train ride. Denne miniatyr damptog reiser rundt gården og langs Tolt River. Ca 25 minutter nord for Seattle, i Bothell, Washington, hoppe ombord Iron Horse Railway, for et tog-stil ri rundt kjøpesenteret, men det er faktisk en trikk på hjul. Barna kan velge hvilken del av toget de ønsker å sitte i, for eksempel dekket tilhengeren, eller friluftsgodsvogner.

moderne tog

Hoppe ombord Sounder tog fra King Street Station, som gir barna en mulighet til å oppleve en ekte dagens tog. Ta en nordgående tog til forstaden Seattle av Edmonds eller videre til Everett, som reiser langs Puget Sound. Du kan også hoppe ombord en Amtrak Cascades tog på King Street Station, som reiser fra Eugene, Oregon, til Vancouver, British Columbia. Ta toget nordover eller sørover til neste stopp for en kort tur, eller ta en dag av det og ta en lengre tur, for eksempel til Bellingham, Washington, siste stopp før Canada. Tour toget med barna under reisen, besøker bistro bil for en matbit. Påpek severdigheter underveis, slik som Skagit Bay og Snoqualmie National Forest.

Urban Rail

Vis barna dine andre typer togtilbud i Seattle, for eksempel Seattle Monorail. Den monorail forbinder Sea-Tac flyplass med sentrum av Seattle. Hopp på i Seattle Center og ri til flyplassen og tilbake. Forklar barna hvordan, i motsetning til tradisjonelle tog, går monorail på et enkelt spor. En annen lokal togtilbud er den sentrale Link light rail. Du kan plukke den opp fra flere stasjoner i sentrum. Påpek de elektriske linjer som gir strøm til toget. Få på en Seattle Streetcar, en mindre toglinje i enkelte nabolag som South Lake Union. Snakk med barna om forskjellene mellom Central Link bybanen og nabolaget innfartsveiene, for eksempel hvordan de sentrale koblingen sporene er atskilt fra annen trafikk, mens trikkeskinnene ikke.

Related Posts