Toe Nail Design for nybegynnere

July 28 by admin

Toe Nail Design for nybegynnere


Når våren og sommeren bringe på varmere vær hvert år, ut kommer sandaler og flip flops. Du kan finne at du har neglisjert tærne i de kalde månedene. En enkel makeover med lyse polsk og enkel nail art krever ikke at du å være en profesjonell - og enkle toe nail design for nybegynnere kan være en vekker Popper.

Alle regnbuens farger

Velg flere farger for enklest mulig toe nail design. Bare velg et utvalg av gradient toner fra samme farge familie. For eksempel, forskjellige nyanser av oransje, gult og rødt for varme farger, eller blå, turkis og grønt for et kjøligere alternativ. Maling hver spiker i en annen farge for en funky og enkelt utseende. Du kan også velge bare to farger og veksler mellom dem. Svart og hvit ser flott ut, som andre opposisjonelle farger som gul og lilla.

Pretty Dots

Velge to matchende farger, en grunnfarge og en kontrast en. Velg en dristig kombinasjon som en mørk lilla og gull eller sort og sølv. Paint alle negler i basisfargen og la dem tørke godt. DAB den spisse enden av en tannpirker inn i andre farger og nøye bruke små prikker i en dekorativ vertikal linje på store tå negler. Kombiner med en annen matchende farge - sølv og hvitt går godt sammen - for en enda mer spennende utseende.

Spring Flowers

Velg et levende farger som varmt rosa som base for denne friskt utseende. Plukk en lys gul som en matchende men motstridende farge. Paint alle negler med rosa neglelakk og la tørke grundig. Dypp den spisse siden av en tannpirker inn i den gule neglelakk og gjelder små prikker i en sirkel på den ene siden av hver big toe spiker for å ligne små blomster. Dette er en meget pen og jentete utseende.

Stripes og Glitter

Påfør noen spiker farge på din smak til tåneglene og la det tørke grundig. Dypp en tannpirker inn i en annen farge og nøye bruke vertikale linjer på en kant av hver av dine store tå negler. Gjenta for alle andre spiker for en enda spenstig utseende. Hvis du er villig til å gå et skritt videre og prøve noe litt mer komplisert, vente til din base coat er helt tørr og bruke en linje ved hjelp klar neglelakk. Umiddelbart skvette litt håndverk glitter. Fjern overflødig glitter ved å blåse på neglen.

Related Posts