Tips på et fly fra USA til Europa

August 1 by admin

Tips på et fly fra USA til Europa


Reiser til Europa er spennende. På den andre siden av Atlanterhavet, nye land og kulturer avvente, fullpakket med vakker kunst, deilig mat og århundregamle tradisjoner. For å gjøre det beste ut av en tur til kontinentet, begynner med planlegging for å gjøre flyturen produktiv, komfortabel og sikker. Ved å få litt hvile, studere opp på favorittreisemål og gjør seg klar til å lande, er det mulig å treffe bakken kjører.

Få nok søvn

Tips på et fly fra USA til Europa

For å få sove mens du flyr, unngå å drikke for mye alkohol.

Flyr til Europa betyr krysset tidssoner og kan forstyrre noens døgnrytme, særlig av folk som kommer fra vestkysten og andre fjerntliggende steder. For å være godt uthvilt når flyet lander, kan du prøve å få så mye søvn på flyet som mulig og unngå koffein. Foruten å øke hjerterytme, advarer LA Times at koffein dehydrerer kroppen, spesielt i de takle tørr planet luft, noe som gjør det vanskelig å sove. For å motvirke dehydrering, drikke store mengder vann som starter dagen før flyturen og unngå alkohol. Den gadling nettstedet anbefaler pakking et par pyjamas bukser for lang hale flyreiser, eller i det minste ha løse, komfortable klær for å la kroppen puste og slappe av. For å minimere distraksjoner, slitasje øye maske for å blokkere ut lys og ørepropper for å sikre stillhet.

Bruk tiden klokt

Tips på et fly fra USA til Europa

Studer morsmålet på flyet for å forberede seg til turen.

De flyr i løpet av dagen og reisende ikke tenkt å sove hele flyturen kan dra nytte av en mulighet til å forberede seg til sin destinasjon. Ta med et par guidebøker på flyet og gå gjennom dem for å finne gode restauranter, topp museer og andre steder av interesse, planlegge ut en grov skisse av dagene fremover for å maksimere effektiviteten på veien. For å imponere lokalbefolkningen, for å studere fra en språkordliste eller phrasebook lære noen niceties i den lokale tungen. Bruk kartotekkort å lage flashcards og lage en liten jukselapp av topp uttrykk for å ha for hånden.

Forbered Landing

Tips på et fly fra USA til Europa

Få pass og andre papirer klar før landing.

Når flyet lander, er det fortsatt mye som må gjøres før du tar fatt på en omvisning. Reis med en penn hendig og spør flyvertinnen for en lokale skikker form og forberede det på forhånd. Du kan unngå å kaste bort tid på bakken, fylle ut papirene på innvandring telleren. Også å plassere pass, informasjon og andre viktige papirer i et trygt, men tilgjengelig sted hindre en vanvittig søk når du snakker med en tollerne.

Holde seg frisk

Tips på et fly fra USA til Europa

Bøye leggmusklene mens du sitter kan bidra til å forhindre dyp venetrombose.

En transatlantisk fly kan bety mye tid tilbrakt sittende, med ingen fysisk aktivitet. Reisende må være oppmerksom på dyp venetrombose når du flyr, som den stillesittende aspektet ved lange flyreiser kan sette dem i fare for blodpropp som kan dannes i beina og flytte til andre områder av kroppen, ifølge Web MD. Hyppige fliers kan vurdere å kjøpe kompresjonsstrømper for å hjelpe sirkulasjonen og alle reisende bør drikke rikelig med vann mens du flyr, og bøy tærne og føttene for å holde blodet i bevegelse.

Related Posts