Tips om Survival Kit for Road

May 30 by admin

Tips om Survival Kit for Road


Enten du treffer veien på en familie ferie, eller på vei ut på egen hånd for en lang-distanse kjøring, er viktige elementer du må ta med deg. Pakk din egen overlevelse kit for veien, basert på hvem du reiser med, hvor lenge du vil være på veien og hvor du er på vei.

Mat

Selv om du har planer om en tur på bare en dag eller to, du vet aldri når bilen kunne bryte ned eller turen kan forlenges med veien forsinkelser. Noen av de viktige matvarer du bør ha med deg inkludere flaskevann, granola eller trail mix og hermetisert frukt. Camping ATV anbefaler å bringe beholdere eller aluminiumsfolie for å forsegle maten i å bidra til å bevare og holde den frisk. Unngå å bringe noe mat som ville trenge å bli kokt som du kanskje ikke har tilgang til kokekar på veien.

Personlig Comfort

Barnehage nettstedet Sitter City anbefaler å bringe tepper og puter sammen i tilfelle du trenger å leiren ut i bilen for natten. Ta med tykke tepper for å beskytte mot kulde natteluften. Soveposer er praktisk hvis det ikke er rom for å sove i bilen og alle trenger å sove ute. Et lite telt kan også bringes sammen for beskyttelse mot elementene. En lommelykt eller stearinlys med kamper kan bidra til å holde leirområdet trygt opplyst om natten. En førstehjelp kit som inkluderer sterile plaster, solkrem og smertelindring kapsler bør også tas med. Bringe i det minste en endring av klær i tillegg.

barn

Hvis du får problemer under din reise vei, og du har barn med deg, er det en god idé å ha ting med deg som kan holde barna distrahert og unngå å ha dem panikk. Brettspill som passer til alderen kan bidra til å holde et barns oppmerksomhet, sammen med fargestoffer bøker og tegneserier. Håndholdte videospill kan holde barna opptatt i timevis, men sørg for at du har en tilførsel av ekstra batterier med deg. Snack godbiter kan også bidra til å viderekoble et barns oppmerksomhet.

Related Posts