Tips om en første gang Bus Trip

April 30 by admin

Tips om en første gang Bus Trip


Reiser med buss generelt tar lengre tid enn å fly; men det kan være en morsom måte å utforske landet og besøke steder som er "utenfor allfarvei". Mange busselskaper gi sine passasjerer med en mengde bekvemmeligheter som kan øke den glede av en tur; men kan vite ulike regler og forskrifter gi deg en mindre stressende reise.

Finn et komfortabelt sete

Når du reiser med buss, huske på ulike planløsninger som kan gjøre turen mer avslappende. Hvis du liker å sitte på baksiden av bussen, husk at disse setene vanligvis ikke hvile. Passasjerer som sitter på baksiden av bussen kan også ha å sette opp med trafikk og lukt fra den innebygde bad.

Hvis du er interessert i å sitte foran på bussen, husk at den første raden ikke har tilgang til leselys. Leselys er viktig for busspassasjerer som liker å lese og skrive under en lang busstur.

Sittende i midten av bussen er ideelt for reisende som kan være lurt å se på underholdning om bord. Noen busslinjer tilby filmer eller TV-show i løpet av turen for å gjøre at tiden går fortere.

Beskytt håndbagasje

Mengden av håndbagasje skiller mellom de ulike busselskapene, så kontakter treneren linje før turen vil hjelpe deg med å planlegge hvilke elementer du vil bringe. Når du tar en busstur vurdere pakking bøker, musikk, puslespill, skriveblokker, drikke og snacks som kan bidra til å holde deg opptatt i løpet av turen. Prøv ikke å pakke håndbagasje som er dyrt eller verdifulle som busselskapene er vanligvis ikke ansvarlig for manglende eller stjålne gjenstander. Hvis du bestemmer deg for å komme ut av bussen på resten stopper, må du huske å ta alle verdifulle elementer med deg.

Vedlikehold stopper

Sammen med resten stopper, vil bussen være nødvendig å stoppe for regelmessig vedlikehold for å fylle opp med bensin eller renses. Dersom kjøretøyet blir rengjort du kan bli pålagt å gå i land fra bussen. Når avstigning for vedlikeholdsprosedyrer du er i stand til å forlate personlige eiendeler om bord; imidlertid ta alle verdisaker med deg for å beskytte dem fra å bli stjålet eller skadet.

Be om Re-boarding Billetter

Avhengig av lengden på busstur kan du være utstyrt med flere stopp underveis som gjør at du kan strekke på bena og kjøpe mat og drikke. Når du forlater bussen, må du be sjåføren om en re-boarding billett kreves. Siden busselskap noen ganger plukke opp nye passasjerer på resten stopper, vil en re-boarding billett sikre at du kan bevise at du allerede har en plass om bord i bussen.

Nyt Fasilitetene

I løpet av turen nyte alle bussens 'bekvemmeligheter. Noen busselskaper har trådløs Internett-tilkoblinger er tilgjengelige for passasjerer, som tillater dem å surfe på Internett for gratis eller for en liten avgift. Leselys, filmer og setehvilestoler også gjøre reisen mer behagelig. For en liste over bekvemmeligheter på busstur, bare ta kontakt med coach selskapet.

Related Posts