Ting som trengs i en nødssituasjon kit for Hurricanes

August 5 by admin

Ting som trengs i en nødssituasjon kit for Hurricanes


Med regnskyll av regn, ekstreme vindforhold og dødelig flom, orkaner er ikke etterlengtede hendelsene. Avhengig av hvor du befinner deg, kan du bli utsatt for den vrede orkansesongen. The National Hurricane Center råder hver familie å ha en handlingsplan, og skape en katastrofe forsyning kit i nødstilfeller. Klargjør krisepakke på forhånd, slik at hvis byen blir evakuert du kan gå raskt i sikkerhet.

Mat

The National Hurricane Center råder pakking nok mat til siste 06:57 sier i nødstilfelle kit. Mat skal være ikke-bedervelige som hermetikk og juice. Brød og elementer som trenger kjøling vil ødelegge hvis du mister strøm etter en orkan. Hvis du har et spedbarn eller eldre person i hjemmet ditt, sørg for at du har ikke-bedervelige mat forsyninger for dem. Snack matvarer som kaker, kjeks og chips er lurt å pakke i beredskap kit. Pakk fiber barer for å holde deg mett lenger. Sammen med mat, må du huske å ta med en ikke-elektrisk can-opener. Pack platene papir og plast kjøkkenutstyr som er disponibel i tilfelle du ikke har tilgang til friskt vann. Husk å pakke vannflasker i nødstilfelle kit for å holde seg hydrert. The National Hurricane Center antyder at vannforsyning bør være minst en gallon en dag per person.

dokumenter

I en nødsituasjon, inkludert orkan evakueringer, bør du ha viktige dokumenter på et trygt sted. Hjem branner og flom kan også forårsake skade på sensitive dokumenter. I nødstilfelle kit, holde personlige dokumenter i en vanntett plastboks eller vanntett plastpose. Test bag på forhånd for å sikre at dokumentene vil ikke bli våt av regn eller flom. Samle dine viktige personlige eller familiens dokumenter som forsikringskort, trygdekort og journaler. Ta med kopier av fødselsattester, vigselsattester, skatt poster og tilbake kontonumre. Hvis du har en familiehund, bringe sine identifikasjonspapirer i tillegg. Ikke risiker å miste kjæledyret ditt uten identifikasjon eller ikke har de riktige dokumentene i sin immunisering.

Førstehjelp

En førstehjelpsutstyr er en viktig del av en orkan nødssituasjon kit. Flygende vrakrester, bilulykker og flom er resultater av orkaner som kan forårsake skader. Den første kit bør inneholde nok forsyninger til å imøtekomme behovene til de med mindre skader inntil medisinsk personell ankommer. CBSNews.com artikkelen "Get Your Emergency Kit Ready," sier at en førstehjelpspakke bør inneholde fuktig towelettes, pustemaske, band hjelpemidler og en batteridrevet lommelykt. Vær sikker på at settet har reseptbelagte medisiner, gasbind, teknisk sprit, en nødsituasjon teppe og medisinske hansker.

Klær

Ekstra klær er nødvendig når en orkan nødsituasjon oppstår. CBSNews.com antyder pakking tre dager med ekstra klær for hver person i familien din. Også pakke beskyttende klær som regnfrakker og regn støvler. Hurricanes produsere overskudd av regn, og hvis flom oppstår, trenger du klær som vil holde deg tørr. Pakk varme klær for babyer og barn. Ta med sengetøy, puter, tepper og soveposer i beredskap kit i tilfelle du må tilbringe flere timer i bilen.

Related Posts