Ting for barn å gjøre i Western New York

April 23 by admin

Ting for barn å gjøre i Western New York


Fra museer til dyreparker, vestlige New York tilbyr en rekke barne-orienterte aktiviteter som hele familien kan nyte. Enten du er bosatt New Yorker på jakt etter noe nytt, eller du bare reiser gjennom området, vil du finne aktiviteter som er rettet til barn i alle aldre. Med litt flaks, kan du selv finne aktiviteter som de voksne vil nyte også.

Strong nasjonale lekemuseum

The Strong National Museum of Play er en av de fremste barnemuseer i landet, med aktiviteter som er utformet for babyer til store barn. Ligger i Rochester, New York, museet huser National Toy Hall of Fame og mange hands-on aktiviteter og utstillinger. Det tar en hel dag å komme gjennom hele museet, slik at besøkende vil mest sannsynlig nødt til å plukke sine aktiviteter. Barna vil elske shopping i barnestørrelse matbutikk eller besøke deres favoritt karakterer i Berenstain bjørn landet. Hands-on aktiviteter spenner fra å utforske Sesame Street til å levere og sortering post til utforsking av cockpiten på et fly. Innendørs Dancing Wings butterfly garden er verdt et besøk, men besøk krever billetter og inngang er begrenset. Pass på å ringe på forhånd for å sikre at billetter er tilgjengelige. Til slutt, er ingen besøk komplett uten en togtur eller en tur rundt i innendørs karusellen. Besøkende kan spise i kantina, stopper ved kafeen eller velge å ta med egen lunsj.

Strong nasjonale lekemuseum

En Manhattan Square

Rochester, NY 14607

585-263-2700

museumofplay.org

Genessee Country Village and Museum

The Genesee Country Village er en faktisk, arbeider landsby som kan dateres tilbake til 1800-tallet. Besøkende kan utforske de historiske bygningene og få glimt inn i hvordan livet var i det 19. århundre. Selve landsbyen inkluderer alt fra et postkontor til en smed butikk til en sydame butikk. Barn vil være spesielt fascinert å se gammeldags skole som går tilbake til 1822. Hands-on aktiviteter endres med jevne mellomrom, men kan inkludere roping en seng, churning smør eller elting brød. Håndverkere fortsette sitt håndverk i dag, ofte gi demonstrasjoner og bruke verktøyene fra 1800-tallet. Ligger i den lille byen Mumford, New York, er det Genessee Country Village bare 20 miles fra Rochester og 45 miles fra Buffalo.

Genessee Country Village and Museum

948 George Street

Mumford, NY 14511

585-538-2500

gcv.org

National Baseball Hall of Fame

The National Baseball Hall of Fame and Museum er en destinasjon som idrett buffs ikke vil gå glipp av. Museet er hjem for mer enn 38.000 gjenstander og mer enn 500.000 bilder som forteller historien om baseball. Barna vil nyte Sandlot Kids klubbhuset, hvor det er interaktive, hands-on aktiviteter og utstillinger. Tre historier om ytterligere baseball utstillinger vil fascinere hele familien, men det anbefales at besøkende begynner i andre etasje. Museet ble først bygget i 1939 i Cooperstown, New York, som siden har vært ansett hjemmet til baseball.

National Baseball Hall of Fame and Museum

25 Main Street

Cooperstown, NY 13326

888-HALL-OF-FAME

baseballhall.org

Seneca Park Zoo

Rochester Seneca Park Zoo har vokst de siste årene, utvide sine utstillinger og legge omfattende oppussing til dyr habitater. Dyrehagen er hjem til en omfattende liste over pattedyr, inkludert en ny elefant låve hvor besøkende kan se zookeepers ren og omsorg for elefantene. Barn kan nyte å se de afrikanske svart-footed pingviner eller bosatt isbjørn, enten det er fra et utendørs utsiktspunkt eller en innendørs, undersjøisk visningsområdet. Dyrehagen har flere programmer i sommermånedene, hvor besøkende kan se dyrepassere fôring, trening, bading og samspill med en rekke forskjellige dyr.

Seneca Park Zoo

2222 St. Paul Street

Rochester, NY 14621

585-336-7200

senecaparkzoo.org

Related Posts