Ting å ta på en tur til Mexico

August 24 by admin

Ting å ta på en tur til Mexico


reiser mange amerikanere til Mexico for sine strender, kultur og morsomme byene Cozumel, Playa del Carmen, Mexico by, Guadalajara og Cabo San Lucas. Når du reiser til Mexico, vurdere hva slags aktiviteter, vær og kultur for elementer som skal inkluderes. Reiser lys gir reisende størst fleksibilitet, og videre planlegging reduserer stress og uhell.

Helse forsyninger

Hvis du bruker briller, pakke et ekstra par. For kontaktlinsebrukere, pakke kontakt løsning og et ekstra par kontakter. Pakke vekk eventuelle medisiner du trenger samt reisesyke piller i din håndbagasje. Ta med insektmiddel for mygg etter regnet. Lag en grunnleggende førstehjelpspakke som inkluderer bandasjer, medisiner for mage lettelse, aspirin og desinfeksjonsmiddel. Inkluder produkter som solkrem, tanning lotion, solbrenthet medisin og solbriller.

Toll Papers

For å unngå problemer som passerer gjennom tollen, ta kopier av resepter og generisk legemiddel navn, og holde medisiner i originalemballasje. Hvis en medisin inneholder narkotika, inkluderer et brev fra legen din sier at du trenger medisin. Hvis du har spørsmål om å ta visse medisiner inn i et land før du reiser, kan du kontakte konsulatet eller ambassaden.

sikkerhets~~POS=TRUNC Vesker

En solid skulderveske med en stropp over brystet er populære for å holde personlige eiendeler som for eksempel solbriller og solkrem. Unngå Fanny pakker, utvendige lommer og vesker som er enkle mål for lommetyver.

Klær og sko for kvinner

Reise lett ved å bringe antrekk som lett kan mikse og matche. Velg en grunnleggende solid kjole å koordinere med en mix-og-match bluse eller en cardigan genser. Du kan også opprette en lagdelt utseende med en bluse og en cardigan. Ting å ta til Mexico er tre par bukser, inkludert et par som går med nesten alt. Lett å pakke T-skjorter kan brukes under blusen eller på egenhånd. En hvit button-down skjorte kan brukes om kvelden, og utstyre med et belte eller smykker for et nytt utseende. Smykker, svømmer drakter og belter ikke tar opp mye plass. Legg et sjal for en kveld kle opp antrekket. Tre par sko er alt du trenger med et par leiligheter, joggesko og et par hæler.

Klær og sko for menn

Menns grunnleggende klær inkluderer en svømmetur dress, blazer, genser, button-down skjorte, og tre par bukser: jeans, khakis og svarte bukser. En button-down skjorte som er rynkefri reiser best, og frastøter flekker. En mørk marineblå blazer er allsidig, og en lomme kvadrat legger interesse. Ideer for lagdeling inkluderer en skjorte med krage og et slips eller en vest. Jeans slitt med mørke joggesko kan bæres om kvelden for en smart utseende og komfort. Tre par sko å inkludere er mørke joggesko, kjole sko og sandaler.

Pass, kredittkort, kontanter

Ting å bringe på en tur til Mexico er en ekstra kopi av passet ditt, sammen med et ekstra sett med passbilder. Oppbevar dem i et eget sted fra passet. Disse elementene vil gjøre det enkelt å erstatte en tapt eller stjålet pass. Vurdere å forlate en kopi av din reiserute og pass med familie og venner hjemme før du reiser.

Ta reisesjekker med litt kontanter. Hold oversikt over reisesjekker skille fra de opprinnelige sjekker. Mens på hotellet, holde kredittkort, pass eller ekstra penger låst i hotellets safe. Når du bærer kredittkort på din person, kan du bruke en skjult pose; og for å bære kontanter, kan du bruke et pengebelte. Tenk å få et forhåndsbetalt telefon telefonkort.

Trip Paraphernalia

Noen ting å ta på en reise til Mexico består av kamera, batterier, reise vekkerklokke, strand bag og håndkle, tyggegummi og flip flops. For utflukter, pakke en ryggsekk for vesentlige av aktiviteter. Liten flash lys, ekstra minnekort for digitalt kamera, og plastposer for skittentøy og lekk toalettsaker er ting å ta på en tur til Mexico.

Været Wraps

Regntiden i Mexico er fra mai til oktober og regntøy som en paraply og regnjakke eller regnponcho kan være nødvendig. Hvis du besøker Mexico by, trenger du kanskje en jakke eller genser i vinter, og en lett jakke om natten i sommer. Astmatikere ta forholdsregler mens du reiser til Mexico by fra midten av november til januar under den tyngste forurensning periode.

Related Posts