Ting å se i Seattle-området

July 8 by admin

Ting å se i Seattle-området


Et besøk til Seattle er mer enn bare en tur til stranden. Seattle-området har et bredt utvalg av steder å besøke og oppleve, fra arkitektoniske underverk til naturens utsøkt skjønnhet. Se utover kaffebarer og grunge musikk å oppdage en blomstrende og mangfoldig byområde.

Pike Place Market

Pike Place er et gigantisk marked hvor fisken er bokstavelig talt kastet gjennom luften. Markedet er åpent hver dag unntatt visse helligdager, som jul og Thanksgiving. Innenfor markedets grenser vil du finne leverandører som selger alt fra friske blomster til tegneserier til ferske råvarer. Leverandører holde sine egne timer, så sjekk shopping guide på markedets informasjonsområdet før vandrende rader med godbiter og behandler.

Pike Place Market

85 Pike St., Room 500

Seattle, WA 98101

206-682-7453

pikeplacemarket.org

Space Needle

Ingen tur til Seattle er komplett uten å besøke en av bitene av arkitektur som er ikoniske til byens skyline. The Space Needle, bygget for verdensutstillingen i 1962, har en plattform hvor besøkende få en panoramautsikt over hele byen sammen med fjellene bortenfor, inkludert Mount Rainier. The Space Needle har også en gavebutikk og en restaurant, ruvende 500 fot over bakken.

Komme dit tidlig på morgenen, så lange linjer danner for heisen som tar besøkende til visning plattform.

Space Needle

400 Broad St.

Seattle, WA 98109

206-905-2100

spaceneedle.com

Mount Rainier

For en one-of-a-kind mulighet, ta en tur til Mount Rainier, en aktiv, men foreløpig ikke utbrudd, vulkan. Denne nasjonalparken gir vakre fotomuligheter og rikelig med utendørs moro. Klatring toppen av det gigantiske fjellet er forbeholdt kun de mest erfarne klatrere, som det tar tre dager å nå toppen på over 14,00 fot. For rekreasjons outdoorsman, skjønt, har Mount Rainier en rekke aktivitetsmuligheter, inkludert dagsturer, sykkelstier, fiske og båtliv og langrenn eller truger om vinteren. Dyr er ikke tillatt på park stier.

Mount Rainier National Park

55210 to hundre og trettiåttende Ave. Øst

Ashford, WA 98304

360-569-2211

home.nps.gov/mora

Related Posts