Ting å Pack for en tur til Hawaii

January 24 by admin

Ting å Pack for en tur til Hawaii


Pakking for Hawaii er ikke vanskelig. Likevel glemmer noe kan være en stor smerte, mens pakking unødvendige elementer kan være irriterende. I utgangspunktet, vil du ønsker å ta med stranden ting, noen klær, og et par andre småting.

Beach Stuff

Først og fremst, vil du sørge for at du er forberedt på stranden. Ta to badetøy, håndkle, et par sandaler og solbriller. Ikke glem en slags rev sko - sko som holder på og kan bli våt. Solkrem (SPF 30 eller høyere) er også et must (og bruke det!). En lue og SPF 30 leppe solkrem vil også komme godt med. Sørg for å sjekke flyselskapets hjemmeside for spesifikasjoner på krem ​​eller flytende elementer, som slike ting er ofte begrenset av størrelsen.

Klær

Med mindre du er på vei til et forretningsmøte, shorts og en t-skjorte fungerer godt nesten hvor som helst i løpet av dagen; Hawaii er kjent for å bli lagt tilbake. Ta en collared skjorte eller to for når du går ut til restauranter. Hvis du planlegger å gå til en veldig fin restaurant eller annen formell hendelse, kan du ringe på forhånd (før turen) og spør hva de kjole standarder, så pakke riktig.

Odd og Slutter

Ikke glem å ta med en guidebok. Jada, kan du ikke "trenger" en, men det vil ende opp med å bli nyttig; du kan stole på det. Anbefalt er Moon og Lonely Planet guidebøker. Våtservietter aldri klarer å komme godt i en nødssituasjon. Det kan være lurt kikkert også, spesielt hvis du er en fugl-elsker. Og ikke glem kameraet.

Related Posts