Ting å gjøre med barn i Branson

April 22 by admin

Ting å gjøre med barn i Branson


På overflaten, ligger feriebyen Branson, Missouri, appellerer til et eldre publikum på grunn av de mange teatre som dominerer regionen, hvorav mange er fylt med musikalske handlinger av år tidligere. Men Branson mat til barna i form av banale underholdning soner og familievennlig alpinanlegg. Barn kan nyte den flotte naturen i Branson, et område hjem til tre innsjøer, 200 miles av stier og 100.000 dekar av bevarte villmark.

Need for Speed

Silver Dollar City er en stor fornøyelsespark med mer enn 30 ritt, inkludert høyhastighets tre og stål berg og dalbaner. Parken har barnevennlige ritt som en karusell, miniatyr damptog, vann renne og et utvalg av karneval rides. Barn kan møte utkledde figurer som går rundt i parken eller ta i et sceneshow med sang, dans og akrobatikk. The Track er en utendørs go-kart racing anlegg med fire steder rundt Branson området. Barn kan teste sine kjøreferdigheter på 14 forskjellige baner, inkludert fire-etasjes tre og stålbelter. Det er mindre utfordrende løyper for yngre barn. Noen av stedene har også radiobiler, batting bur, laser-tag arenaer og arkader.

Våt og Wild

Barn kan kjøle deg ned med en tur til Table Rock State Park, som er hjem til den 43 100 mål store Table Rock Lake. Prikket med 800 miles fra kysten, og tilbyr lake svømming fra marinaen. Lei en pontong eller bestille en utflukt på en katamaran. Barn kan nyte en ettermiddag med fiske; innsjøen er fylt med bass, steinbit og crappie. White Water er en 13 mål stor utendørs badeland som opererer mellom midten av mai og begynnelsen av september. Små barn kan flyte nedover en 800-fots lazy river eller boltre seg i de vannbaserte lekeplasser utstyrt med mini lysbilder, geysirer og skyting dyser. Eldre barn kan ri KaPau raser nedover, to 245-fots vedlagte lysbilder med drop etasjer, eller sju-etasjers Kalani Towers lysbilder. På enkelte kvelder, har parken fyrverkeri eller skjermer familievennlige filmer utendørs.

Museum Mania

Ta med barna på en pedagogisk reise på Titanic museum. Ombord i en delvis kopi av skipet og utforske re-laget hytter, dekk og den utsmykkede store trappen. Museet er hjem for mer enn 400 gjenstander fra skipet og passasjerene og har interaktive utstillinger som ekte isfjell du kan berøre og tanker som tillater deg å stikke hånden i 28-graders vann. Barna kommer ansikt til ansikt med en rekke kjendiser, eller i det minste deres liv-size voksfigurer, på Hollywood Wax Museum. Se voksfigurer av filmstjerner som Johnny Depp og Will Smith, samt King Kong på New Yorks skyline. For en ekstra avgift, billetter gir tilgang til nabo Castle of Chaos, en interaktiv motion simulator ride, og Hannah Maze of Mirrors.

Alle ombord

Nyt en gammeldags eventyr på en vintage passasjertog via Branson Scenic Railway. Den nesten to timer lange turen går gjennom tunneler og ved foten av Ozark og tvers bukker i løpet av 40-mile ekskursjon. Toget går fra tidlig mars til slutten av desember. I løpet av vinteren, blir toget inn til Polar Express, hvor pyjamas kledde barna kan møte julenissen og drikke kakao. Tour byen ved land og vann gjennom Branson Duck Tour. Amfibiekjøretøyet reiser gjennom sentrum Branson, inkludert underholdningsområdet, før du starter i Lake Taneycomo eller Table Rock Lake, avhengig av hvilken tur du bestiller. Den fortellende Reisen inkluderer mange familievennlige vitser med guide og mannskap.

Related Posts