Ting å gjøre i Normandie, Frankrike

January 13 by admin

Sett på den nordvestlige kysten av Frankrike, blander Normandie historie, kultur, naturlig skjønnhet og utmerket mat. Selv om en tur langs vannet med Michelin mat karakterer i hånden vil være ganske tilfredsstillende, vil en bit av forskning på forhånd i Normandie slott, monumenter og museer utdype og variere din erfaring.

Besøk Castles of Yore

Fra Normandie franske hærer har satt av på militære oppdrag og utenlandske erobrere har invadert Frankrike. Sine slott gjenspeiler denne historien. The Chateau Guillaume-Le-Conquerant i Falaise, fødestedet til William Erobreren, har lite igjen fra William tid, men gjenspeiler bygning av sin yngste sønn, Henry. Den Château Gaillard i Les Andelys ble bygget av Richard Lionhearted i 1197 og 1198.

Opplev nettsteder Unike til Normandie

Kvintessensen til Normandie er det 11. århundre Bayeux-teppet og øya-hill av pre-middelaldersk vintage, le Mont Saint Michel. Den 70 meter lange Bayeux-teppet som skildrer erobringen av England av William, hertug av Normandie, i 1066 ble trolig sydd av munker i det sørlige England kort tid etter hendelsen. Le Mont Saint Michel sitter som en fest lue rett utenfor kysten. Tilgjengelig bare ved lavvann, har den lille byen trange, svingete gater med butikker, boliger, en sognekirke dateres tilbake til det 15. og 16. århundre, og en 11. århundre romanske klosterkirken og senere klosterbygningene.

Føl Pain of D-Day

En 170-acre amerikanske kirkegården på Coleville inkluderer et besøkssenter som forklarer verdenskrig Operation Overlord, da allierte styrker gikk på strendene i Normandie. At Saint-Laurent-sur-Mer er Omaha Memorial Museum på stedet av slaget, som viser militære brukerutstyr og personlige gjenstander samt arkivering bilder.

Oppdag de byene i Normandie

Befolkningen sentrum av Normandie er alle ganske, men hver har sin spesialitet. Cherbourg er en havneby. Bayeaux og Alençon er begge kjent for sin fine blonder. Caen er en universitetsby med to Norman klostre og Caen Memorial, et museum dedikert til fred. Rouen huser Notre-Dame-katedralen som inspirerte Monet, tårnet der Jeanne d'Arc ble holdt og et museum om henne, middelalderkirker, og en kirkegård opprettet i 1348 samtidig med Svartedauden. Le Havre ble en UNESCOs verdensarvliste på grunn av den særegne betong arkitekturen brukes til å gjenoppbygge denne havnebyen etter at den ble fullstendig ødelagt i 1944; den har også en flott strand og det 17. århundre Notre-Dame-katedralen. Deauville er et feriested på sjøen.

Sug opp impresjonistiske Kilder og malerier

Normandie var fødestedet til 10 impresjonistene, inkludert Nicolas Poussin i Villiers, Jan-Francois Millet i Greville-Hague, og Fernand Leger i Argentan. Claude Monet ble født i Paris, men vokste opp i Le Havre fra fem år. Regionen hyllest til disse mennene med store impresjonistiske samlingene i Musee des Beaux-Arts i Rouen og Malraux museet i Le Havre. Monet Foundation i Giverny, hvor Monet levd i 43 år, og tilbyr turer i hans hus og hager.

Besøk Abbeys i Normandie

Den katolske kirke grunnlagt steder av sølibat for munker og nonner veldig tidlig. Notre-Dame de Villiers i Rouen, grunnlagt i det 7. århundre og utvidet betydelig i det 15., er en av 33 klostre i provinsen.

Related Posts