Ting å gjøre i New York mars

November 8 by admin

Ting å gjøre i New York mars


Gjennomsnittstemperaturen i New York City i mars er 51 grader F; du kan oppleve frost eller svært varme temperaturer, men generelt vil det være for kaldt til å spise ute, men den ideelle temperaturen for en spasertur gjennom forskjellige nabolag. Husk at en snøstorm rammet New York mars 1993, og en snøstorm rammet byen i 2010. Vær forberedt på en rekke temperaturer.

St. Patricks Day Parade

New Yorks St. Patricks Day Parade er verdens største parade og foregår i mars. Paraden, fra 44. til 86. gatene langs Fifth Avenue, har blitt arrangert årlig siden 1762. Ankommer tidlig etter et sted nær fortauskanten, slik at du kan se band, bagpipers og flyter. Mye av byen feirer ferien, uansett deres arv. Finn grønne bagels og drikke spesial på barer i hele de fem bydelene. Paraden starter kl 11 og slutter rundt 17:00

Purim Celebration

Den jødiske høytiden Purim, en vill bacchanal der jøder oppfordres til å drikke, faller vanligvis en gang i mars. Ferien er som en jødisk Halloween, og barna kle seg for hendelser på Jødisk museum, Yeshiva University Museum. Jødiske Barnemuseum i Brooklyn, Barne Galleries for Jewish Culture, 92nd Street Y og The Jewish Community Center i Manhattan. Disse hendelsene har ofte konserter og er åpne for de av alle religiøse trosretninger.

Profesjonelle Sports

Mars er som regel for tidlig for baseball, for sent for fotball. Men i 2011, New York Yankees åpner sin sesong hjemme 31. mars For flere idretter, New York Knicks spille basketball og New York Rangers spille hockey, både på Madison Square Garden. New York City har også mange sportsbaren, som har spesial sentrert rundt mars Madness NCAA Basketball spill.

Related Posts