Ting å gjøre i nærheten av Times Square i New York City

September 10 by admin

Ting å gjøre i nærheten av Times Square i New York City


Times Square i New York kan godt være den mest skjer sted i verden. Du vil finne en rekke ting å gjøre i nærheten av Times Square, inkludert fange en spiller på Broadway, sjekke ut Empire State Building eller shopping på Macys Herald Square. Borte er de dager da besøkende ikke anser Times Square for å være familievennlig. I dag handler det om Disneyfication av Times Square.

Teater

New Yorks teaterdistrikt går fra 42. til 53rd Streets, mellom sjette og åttende Avenues, og er hjem til rundt 40 kinoer. Vis billetter varierer fra $ 40 til $ 210, som i 2010. Hvis du ikke ønsker å bli skuffet, bør du forskning viser og kjøpe billetter på forhånd. Hvis du har tid, kan du stå i kø og kjøpe rabatterte billetter på show dag på TKTS messe på Times Square. Hvis du ønsker å sjekke ut noe annet, prøv Off-Broadway og Off-Off Broadway show. Teater for disse viser er plassert over hele byen, og billettpriser kan være så lavt som $ 15.

Macys Herald Square

New York er en favoritt shopping. Hvis det er det du er interessert i, er Macys Herald Square ligger en kort spasertur fra Times Square. Butikken, som dubs seg verdens største butikk, og tilbyr et stort utvalg av varer. Det har også en rekke restauranter som tilbyr ulike matretter. Macys noen ganger har spesielle hendelser, for eksempel våren Flower Show.

The Empire State Building

En National Historic Landmark, tall Empire State Building stor i den populære fantasien, takket være filmer som er omtalt i bygningen, slik som "King Kong" og "Sleepless in Seattle". Observatoriet, som ligger 1050 fot over gatenivå, og tilbyr fantastisk utsikt over byen fra en lukket paviljong og også fra en åpen promenade. Observatoriet, som åpnet for publikum i 1931, er åpen 365 dager i året. Empire State Building tilbyr også en simulert helikoptertur.

Related Posts