Ting å gjøre i nærheten av Six Flags Over Texas

September 28 by admin

Ting å gjøre i nærheten av Six Flags Over Texas


Six Flags Over Texas, som ligger i Arlington, Texas, er en 212-acre fornøyelsespark med en rekke karuseller og underholdning. Reisende ivrige etter å utforske området vil finne en rekke ekstra attraksjoner i Arlington området, fra badeland og voks palasser til elvebredden oaser og interaktive natur utstillinger.

Six Flags Hurricane Harbor

Six Flags Hurricane Harbor ligger tvers over gaten fra Six Flags Over Texas. Ifølge den offisielle nettsiden, er det badeland det største i Nord-Texas, og tilbyr 47 dekar av karuseller og underholdning. Barn i alle aldre kan gå amok i Hook Lagoon, et stort vann lekeplass, mens spenningen rides presentere eldre og mer modige beskyttere med dråper opp til 48 fot, drevet fram av tusenvis av liter vann: The Surf Rider, for eksempel, sender rytterne ombordstigning ned et spor med vann rushing på 24.000 liter per minutt. Spesielle arrangementer, sesongattraksjoner og iscenesatt underholdning legge til moro på Hurricane Harbor.

Six Flags Hurricane Harbor

1800 E Lamar Boulevard

Arlington, TX 76006

817-640-8900

sixflags.com/hurricaneharbortexas

Ripleys Tro det eller ei!

Ripleys tro det eller ei! museum i Grand Prairie er ca 7 miles fra Six Flags Over Texas. Den 41.000 kvadrat foten kompleks er en samling av utstillinger som sentrum rundt merkelige fenomener, uvanlig kulturelle artefakter, hjerne utfordrende oppgaver og optiske illusjoner samt labyrinter og spill. Den viktigste attraksjonen er "Tro det eller ei! Odditorium", med 11 gallerier som ligger i en 10 000 kvadrat foten bygning som minner om en indisk palass. En annen populær Ripleys attraksjon er Louis Tussauds vokspalass, en bygning fylt med over 200 meget detaljert voksskulpturer av filmstjerner og historiske tall.

Ripleys Tro det eller ei!

601 E Palace Pkwy

Grand Prairie, TX 75050

972-263-2391

grandprairie.ripleys.com

River Legacy Parks

River Legacy Parks, som ligger ca 2,5 miles fra Six Flags Over Texas, er en kjede av tilkoblede parker og naturområder som ligger på Trinity River i North Arlington. Gjennom 1300 dekar av plass, det er rasteplasser og miles av fotturer, sykling og jogging stier samt paviljonger, elve look-outs og bad. Mellom åpne felt, elvebredder og tykke skoger, kan nøye observatører øye på et rikt dyreliv. For friluftsentusiaster, The Living Science Center ligger innenfor nasjonalparken, og presenterer en rekke interaktive utstillinger om miljø og bærekraft. Senteret er åpent tirsdag til lørdag fra 9 am til 17:00

River Legacy Parks Main Entry

701 NW Green Oaks Boulevard Cooper Gate

Arlington, Texas 76006

riverlegacy.org

Stue Science Center

703 NW Green Oaks Boulevard Cooper Gate

Arlington, Texas 76006

817-860-6752

riverlegacy.org/livingsciencecenter.html

Related Posts