Ting å gjøre i nærheten av bukten i Houston, Texas

October 18 by admin

Ting å gjøre i nærheten av bukten i Houston, Texas


Houston, Texas er en viltvoksende by, den fjerde største i landet. Ligger i nærheten av Galveston Bay, en vik i Mexicogolfen, har Houston mange aktiviteter å nyte både i og rundt vannet. Historien til byen, obligasjoner med NASA som har tjent det navnet "Space by" - samt sin nærhet til kysten - alle gir Houston en mangfold ikke finner andre steder.

San Jacinto Museum of History

22. april 1836 ble den meksikanske general Santa Anna fanget under slaget ved San Jacinto. Ikke bare gjorde denne suksessen bety et ødeleggende slag mot den meksikanske regjeringen, var det også hevn for Alamo og begynnelsen av Republikken Texas. Slagmarken er nå symbolisert med San Jacinto-monumentet og tilstøtende museum. Som verdens høyeste minnesmerke, er monumentet 570 fot høy, toppet med en 34-fots stjerne. Bygget 1936-1939, er den struktur som er laget av stein, betong og stål. Når innsiden, kan gjestene ri heisen opp nesten 500 fot til observasjon området. Mens ved monumentet, besøke museet på sin base for å se historiske elementer fra reisen av Texas 'indpendence. Museet butikk tilbyr et utvalg av Texas bøker og souvenirer.

San Jacinto Museum of History

En Monument Circle

La Porte (Houston), Texas 77571

281-479-2421

sanjacinto-museum.org

Space Center Houston

Når du besøker Houston, Space City, besøke NASA kompleks. På komplekset, besøkende se en film på Space Center Theater, der de får en bak-kulissene reise med en astronaut. Denne filmen, som vises på en fem-etasjers skjermen, følger astronaut gjennom opplæring og i verdensrommet. På Blast Off Theater, gjestene får en følelse av å faktisk ta av på et oppdrag. NASA Tram Tour har en titt på NASA fasiliteter, inkludert Mission Control og Rocket Park. Barn vil elske Kids Space Place.

Space Center Houston

1601 NASA Pkwy.

Houston, TX 77058

281-244-2100

spacecenter.org

Kemah Boardwalk

Den Kemah Boardwalk, minutter fra NASA-komplekset, er et moderne strandpromenade satt på bukta. Lokalbefolkningen og turister kommer til dette underholdningsområde i hopetall, spesielt i helgene. Når sulten melder seg, Kemah Boardwalk har alternativer for alle. The Cadillac Bar, Aquarium, Joes Crab Shack, Red Sushi og Saltgrass er bare noen av alternativene. Barna vil glede i dans fontener i sentrum av restaurantområdet. Rundt fontener, besøkende finne et shoppingområde som inkluderer Jul på Kemah, Toy Crossing og Thomas Kinkade Gallery. Ved siden av bukten, besøkende unge og gamle nyte ritt som en klassisk karusell, pariserhjul og Bullet, en tre-dal-bane. Hvis du ønsker å bo nær handlingen, Boardwalk Inn tilbyr overnatting med utsikt over hele komplekset. Ride the Boardwalk Beast for en fire-mil tur inn i bukta, og nådde hastigheter opp til 40 mph.

Kemah Boardwalk

215 Kip Ave.

Kemah, TX 77565

888-897-0529

kemahboardwalk.com

Related Posts