Themed Restauranter i Atlanta, Georgia

November 16 by admin

Themed Restauranter i Atlanta, Georgia


Themed restauranter tilbyr diners en spesialisert matopplevelse. Tema restauranter ligger i mange byer rundt om i verden, blant annet i Atlanta, Georgia. Atlantas tema restaurant opplevelser inkluderer spise i skyggen av rock and roll gigantene eller reiser tilbake i tid til Old South.

Hard Rock Cafe

The Hard Rock Cafe er kjent for visning av minner knyttet til kjente musikere. Disse inkluderer kostymer, instrumenter og til og med motorsykler. I Atlanta Hard Rock Cafe, fokuserer minner i stor grad på Southern musikere. Gjenstander, blant annet en Elvis Presley motorsykkel og en kjole båret på scenen av Tina Turner. Restauranten er åpen syv dager i uken til lunsj og middag, og har en bar. To private rom og en frokostmeny er også tilgjengelig ved reservasjon for spesielle arrangementer, og en suvenirbutikk er på stedet.

Hard Rock Cafe

215 Peachtree Street NE

Atlanta, GA 30303

(404) 688-7625

hardrock.com

Pittypats veranda

Denne restauranten tar sitt navn fra Scarlett O'Hara tante Pittypat fra Margaret Mitchells roman, "Tatt av vinden". Restauranten hyllest til boken med en meny av tradisjonell sørlige mat som gumbo, vill fasan og stekt kylling og flere spesial-cocktails oppkalt etter figurer fra boken. Menyene er trykt på papir hånd-fans. Forlate rommet for ørkenen og den berømte tante Pittypats Pie, en dessert bestående av en sjokolade wafer skorpe og rum og sjokolade vaniljesaus toppet med vanilje pisket krem.

Pittypats veranda

25 Andrew Young International Blvd.

Atlanta, GA 30303

404-525-8228

pittypatsrestaurant.com

Dantes Down The Hatch

Dette nautisk tema restaurant har en brygge og et skip området. Restauranten har også en vollgrav med live skilpadder og krokodiller. Til tross for sin nautiske tema, er det faktisk en fondue restaurant med forretter og ost skuffer. Den sjokolade fondue må være forespurt med to dagers varsel. Tirsdag til søndag kveld, live jazz band opptre på skipet.

Dantes Down the Hatch

3380 Peachtree Rd. NE

Atlanta, GA 30326

404-266-1600

dantesdownthehatch.com

Related Posts