The New DOT Retningslinjer for alkaliske batterier Emballasje

June 30 by admin

The New DOT Retningslinjer for alkaliske batterier Emballasje


Det amerikanske Department of Transportation (DOT) mener at det er viktig å pakke dine alkaliske batterier på riktig måte for å unngå farer som gnister. Retningslinjene er ikke strenge, og andre enn noen sikkerhetsregler for å sikre passasjerenes sikkerhet, forbereder batteriene for reise er smertefri. De nye retningslinjene for emballasje batteriene ble gjennomført av Department of Transportation 1. januar 2008.

kortslutning

Hvis et alkalisk batteri møter en som bidrar objekt mens du reiser, kan en elektrisk strøm lages og forårsake farlige varme eller gnister. For å unngå dette, ber det amerikanske transportdepartementet at batterier pakkes separat i ikke-ledende materiale, og at batteriene være skikkelig isolert ved taping begge polene på hvert batteri eller pakking hvert batteri i en egen plastpose.

enheter

Hvis det er praktisk mulig, tyder det amerikanske transportdepartementet at alle batteridrevne enheter du reiser med pakkes i separat inneremballasje eller emballasje i en koffert eller bag. Igjen må materialet i den indre emballasjen være ikke-ledende.

grenser

Det er ingen grense for hvor mange batterier du kan bære. Men hvis batteriene er lekk, kan de transporteres som farlig avfall. Uansett hvor mange batterier du pakke, alltid ta dem som håndbagasje. Flyvertinnene kan overvåke en farlig situasjon, mens et batteri pakket feil ville gå ubemerket i lasterommet på et fly.

Atskillelse

Ikke bland alkaliske batterier med en annen type batteri, som litium ion, litium metall eller syrlig.

Related Posts