The Festival of Arts i St. Charles, Illinois

April 25 by admin

The Festival of Arts i St. Charles, Illinois


De to-dagers St. Charles Festival of Fine Arts kombinerer kunstnerisk dyktighet, en vakker elv innstillingen og levende musikk. St. Charles ligger 40 miles vest for Chicago i Fox River Valley. For mer enn 15 år, har Illinois byen vertskap for mai arrangementet feirer kreative ånd. Dens juryerte utstilling er en av byens signatur hendelser og nytes av tusenvis av kunstelskere hvert år.

Bak kulissene

St. Charles Kunst Vis arrangørenes engasjement og omdømme for visning av kvalitets kunstverk begynner med et panel av tre dommere, hver en profesjonell fra verden av kunst og design. Balansen av kunst utstilt og tilgjengelig for salg er oppnådd gjennom nøye utvalg fra de ulike mediene sendt inn. Mer enn 100 kunstnere stiller og konkurrere om pengepremier. Showet er presentert av Downtown St. Charles Partnership, Inc., sammen med andre lokale organisasjoner, og ledes av frivillige.

Kunsten

Så mange som 10.000 mennesker delta på fine art showet hvert år. Utstilte verkene representerer ulike kategorier, inkludert leire / keramikk, fiber, kunst smykker, fine art photography, glass, blandet media, maleri, grafikk, skulptur og tre. Awards og pengepremier blir presentert for kunstnere for fremragende arbeider. Honors inkluderer en enkelt Best of Show prisen, tre dommere Awards og seks Merit Awards. Under arrangementet kunstnere tilbyr live demonstrasjoner, foredrag om den kunstneriske prosessen og paneldebatter om emner knyttet til kunst og håndverk.

Innkjøpsprisen Program

Art Show beskyttere nyte muligheten til å delta i arrangementet kjøp Award Program av lover å tilbringe en angitt pengebeløp på viser kjøp. For deres engasjement og støtte av kunst, får de anledning til å delta på en pre-show resepsjonen med utstilling kunstnere sammen med muligheten til å forhåndsvise utvalgte verker. Bidragsytere også nyte fordelen av opptak til sponsor telt under viser timer for en pause fra byens mas.

Beyond the Show

Med showet området ligger i hjertet av sentrum av St. Charles, er deltakere strategisk plassert for å nyte samfunnet fasiliteter. Sentrum distrikt inneholder en rekke tiltalende restauranter og butikker plassert i historisk viktige bygninger. Av spesiell interesse er Hotel Baker. Hotellet dateres tilbake til 1928, er på landets Register of Historic Places. En annen "må-se" downtown bygningen er landemerke Arcada teater. Når en stopp på vaudeville krets, er restaurert teater kjent som "perle av Fox Valley." Byens naturverdier er erfarne med en spasertur langs elvepromenaden. Denne veien følger Fox River som gir nydelig utsikt over den modne forretningsområdet.

Related Posts