The Best Spring Break Hotell for Kids

September 16 by admin

The Best Spring Break Hotell for Kids


Reise med barn kan være vanskelig - de har forskjellige ferie behov og ønsker enn voksne. Når vi leter etter det beste stedet å ta med familien for Spring Break, er det en god idé å finne et hotell som tilbyr en rekke aktiviteter. "Foreldre innser at de bare ikke vil at barna deres skal bli inne farging i fire timer når det er så mye rundt dem til å oppdage," Denise Naguib av Ritz-Carlton-hoteller fortalt "Travel + Leisure" Magazine. De beste hotellene spring break for barn tilbyr programmer og hendelser barna --- og deres foreldre --- kan nyte.

Ritz-Carlton, Kapalua, Maui

Hawaiis Ritz-Carlton, Kapalua, har Maui flere barn og familie programmer for å holde alle opptatt. Ambassadører for Miljøvern programmet ble opprettet av Jean-Michel Coustau og har et miljø- og kulturutdanning sentrum. Utdannede naturforskere ledet grupper på turer gjennom Hawaiian regnskog, snorkling eventyr og til og med undervannsfotografering utflukter. Andre programmer som er laget spesielt for barn mellom 5 og 18 inkluderer "Jeg er en marinbiolog", "Livet på Edge of the Sea", "Turtle Tracks" og "Twilight Kyst Adventure."

The Ritz-Carlton har også voksne og familie programmer som "Romance på Reef" og "Maunalei Magic."

Ifølge hotellets nettside, har det mer enn 460 gjesterom med fasiliteter som flatskjerm-TV, marmorbad og innbydende terrasser. Hotellet er hjem til en 17500 square foot spa, treningssenter, yoga studio, to restauranter og en salong. Det er direkte tilgang til stranden, en tri-nivå svømmebasseng og to golfbaner. Hotellet har også tennisbaner, basketballbaner og ansatte på hånden for å arrangere utflukter som seiling, surfing og hvalsafari.

Ritz-Carlton, Kapalua, Maui

Ett Ritz-Carlton Drive

Kapalua, Maui

Hawaii 96761

808-669-6200

ritzcarlton.com

Hawks Cay Resort

Duck Key, Florida er hjem til Hawks Cay Resort. Eiendommen har mange attraksjoner for barn i alle aldre. Camp Hawk er laget for barn mellom 5 og 12. Det tilbyr full og halv dag økter der barna kan lære å snorkle, mate fisken, ta fotturer i naturen eller delta i andre aktiviteter som skattejakter, kunst og håndverk eller sports hendelser.

Barn i alderen 9-12 kan nyte tie-døende t-skjorter, seiling på tiki båter, sportslige konkurranser og møte nye venner på "Barn Night" hendelser. Tenåringer vil kanskje litt mer spenning, og det er derfor Hawks Cay tilbyr Aqua Jam for de mellom 12 og 17. Det er en tre-dagers eventyr camp som inkluderer kite boarding, fiske, snorkling og kajakkpadling.

Barn i alle aldre vil nyte The Cove, hotellets arcade utstyrt med de nyeste videospill. Familier kan også lage en skvett på Pirate Ship svømmebassenget.

Hawks Cay Resort tilbyr gjestene valget av en luksusvilla, resort rom eller suite. Anlegget har tre restauranter, to kafeer, en grill og bespisning på rommet. Andre fasiliteter inkluderer spa, saltvann lagune og tennisbaner.

Hawks Cay Resort

61 Hawks Cay Blvd.

Duck Key, FL 33050

305-743-7000

hawkscay.com

The Fairmont Chateau Whistler

British Columbia, The Fairmont Chateau Whistler ligger i Whistler, og tilbyr aktiviteter for barn hele året. I løpet av våren og sommeren, kan barna mellom 10 og 18 får gratis golf. Det finnes også gratis treningstimer, gratis tennis, bruk av BMX sykler for å sjekke ut sykkelstier, dyreliv fotturer og selvfølgelig en stor utendørs svømmebasseng. Hotellet tilbyr også brettspill og har barnevennlige spisesteder.

I løpet av skisesongen, kan barna nyte ukelangt leire i bakken, og familier kan ta del i hundekjøring utflukter. The Fairmont Chateau Whistler har 550 rom utstyrt med kabel-TV, videospill systemer (for en avgift), Wi-Fi (kostnader kan tilkomme) og mer. (

4599 Chateau Boulevard

Whistler, British Columbia

Canada

V0N1B4

800-606-8244

fairmont.com

Related Posts