Tegn på Spoilage i Fresh Salsa Containere

January 23 by admin

Tegn på Spoilage i Fresh Salsa Containere


En frisk beholder med salsa, om du har gjort det selv eller kjøpt den fra en butikk, har kortere holdbarhet enn hjemme eller kommersielt hermetisert salsa. Mold, gjær og noen bakterier kan overleve og reprodusere selv i høyere surhetsgrad finnes i de fleste salsa varianter. Forstå symptomene på forringende kan bidra til å forhindre matbåren sykdom, selv om du ikke alltid kan se, smake eller lukte alle tegn på bortskjemte matvarer.

Hjemmelaget Salsa

Hjemmelaget salsa er fortsatt vanligvis bra for fire til syv dager når det oppbevares i en lukket beholder i kjøleskapet. Synlig mugg, en av lukt eller farge, eller en film eller slimete belegg på overflaten av salsa alt indikere at det ødelegges. Ved hjelp av ferske råvarer og unngå myke eller overmodne tomater kan bidra til å forhindre for tidlig mat forringende. Kjøle raskt og lukkes tett for å redusere svinn.

storebought Salsa

Ferske beholdere av butikk-kjøpte salsa, for eksempel fra en deli teller, er ikke immune mot svinn. Symptomene er lik hjemmelaget salsa og omfatter mugg, lukt og farge problemer, eller en film på overflaten. Hold salsa nedkjølt og følg utløpet eller bruke datoen som er stemplet på emballasjen for å minimere forringende bekymringer. Hvis beholderen produserer skum eller lekker, er det salsa sannsynlig bortskjemt, og du bør kaste den ut. Enhver salsa som ikke ser, lukte eller smake høyre bør gå i søpla, selv om det er god tid før holdbarhetsdato.

Related Posts