Svensk massasje vs. Black Stone Massage

April 14 by admin

Svensk massasje vs. Black Stone Massage


Selv om alle massasje har de samme generelle målene for stress, smertereduksjon og muskelavslapning, tilbyr hver teknikk sin egen andel av fordeler. To av de mest kjente typer massasje er svensk, eller klassisk massasje, og den svarte stein massasje (også kalt lava stein, elv stein eller massasje med varme steiner). Å vite forskjellen mellom de to teknikkene vil hjelpe deg å velge hvilken som passer best til dine behov.

Prosess

En svensk massasje økten varer vanligvis i rundt 40 til 90 minutter. Det innebærer bruk av lys massasje oljer eller lotion. De vanligste massasje bevegelser som brukes er effleurage (glidende strøk), petrissage (elte), friksjon (rubbing), vibrasjon, slagverk (trommer / tapping) og passive bevegelser (bøying / strekk). Massører starter vanligvis med ryggmuskulaturen og arbeide ned mot beina, etterfulgt av armene, halsen og magen.

En svart stein massasje er vanligvis bare en oppfølging av en svensk massasje. Svarte basalt steiner er først sterilisert og forvarmes i en 120- til 150-grader Fahrenheit vannbad. Den massasje terapeut bruker deretter de oppvarmede steiner for å massere ulike områder av kroppen, noen ganger plassere dem på toppen bestemte punkter, for eksempel lengden av ryggraden, magen, og håndflatene.

fordeler

Svensk massasje målrette spenninger, stivhet og smerter i muskler og ledd, stress og stressrelaterte tilstander, problemer i sirkulasjon og respirasjon, hodepine, hevelser, og sammenvoksninger dype arr vev. Det er ofte foreskrevet som en del av fysioterapi for etter skade eller post-kirurgisk rehabilitering.

Black Stone massasje, derimot, opererer på samme prinsipp som oppvarming pads. Varme fra steinene løsner og slappe av muskel knop, slik at massasje terapeut å arbeide raskt på målområdet uten å øve for mye press. Black Stone massasje anbefales for folk som lider av leddgikt, søvnløshet, problemer med blodsirkulasjonen, ryggsmerter, fibromyalgi og selv multippel sklerose.

begrensninger

Mens massasje tilbyr flere helsefordeler, er det situasjoner der de ikke er tilrådelig. Personer som lider av blodpropp og åreknuter ville gjøre det bra å uten noen form for massasje. Svensk massasje er heller ikke tilrådelig for gravide eller for pasienter umiddelbart etter kirurgi, cellegift eller stråling. Massasjer må også unngås for enhver pris når man har et utslett, åpent sår, blåmerker, tumor, brokk, eller hudsykdom. I tillegg svarte stein massasje er ikke egnet for personer med hjertesykdom, diabetes eller høyt blodtrykk. Hudsykdommer å se opp for i tilfelle av svart stein massasje inkluderer acne, solbrenthet og andre betennelser og infeksjoner.

Koste

Fordi svart stein massasje krever at massasje terapeut gjennomgå tilleggsopplæring, de koster så mye som det dobbelte av prisen som ble betalt for en svensk massasje - vanligvis $ 125 til $ 150 for en enkelt sesjon per september 2011. En annen årsak til den høyere prisen er at en svart stein massasje tar mye lengre tid som den utføres i forbindelse med en klassisk massasje. Klargjøring av materialer og rydde opp etterpå også tar lengre tid.

Related Posts