Sushi restauranter i Westminster, Colorado-området

May 29 by admin

Sushi restauranter i Westminster, Colorado-området


Westminster, Colorado, en forstad fellesskap ligger innenfor en 20-minutters kjøretur fra både Boulder og Denver, skilte Rocky Mountain utsikt, en skulpturhage og to offentlige bygninger oppført i National Register of Historic Places. Blant de nærmere 200 restauranter i Westminster-området, en rekke spesialister på pan-asiatisk og japansk mat. På disse restaurantene, er sushi utarbeidet i nigirizushi, maki roll, spesielle roll, sashimi, eller chirashizushi stiler, som skiller seg når det gjelder presentasjon og bruk av ris, men som gjør bruk av samme utvalg av ingredienser.

Zen Asian Bistro & Sushi

Ligger i Bradburn Village Shopping Center i Westminster, dette familie-eid og drevet restauranten har en moderne og uformell atmosfære. Det tjener Thai, vietnamesisk, kinesisk og asiatisk kjøkken samt fersk sushi og har en full bar med daglig happy hour. Zen Asian Bistro & Sushi Åpent mandag til søndag, og serverer lunsj og middag, og tilbyr gjennomføre.

Taru Sushi & Grill

Denne uformelle Westminster restauranten er et datterselskap av Nagoya Sushi, en prisbelønt restaurant i Orlando, Florida. Dens signaturretter inkluderer assortert tempura og oksekjøtt, kylling og sjømat teriyaki, samt en rekke originale spesielle sushi ruller som den meksikanske Bubble Roll og XOXO Roll. Taru Sushi & Grill tilbyr også en full bar. Den er åpen for lunsj og middag syv dager i uken.

Taigun

Ligger i Broomfield, en by som grenser til Westminster, spesialiserer Taigun på japansk og asiatiske retter. Taigun kokker er høyt utdannede i sushi forberedelse og bruke Taigun egen hjemmelagde lav natrium soyasaus. Restaurantens omfattende meny tilbyr mange varianter av California ruller samt tradisjonelle sushi stifter som yellowtail, ål, krabbe og laks, og har en egen vegetar-delen. Taigun tilbyr bedrifts catering samt lunsj mandag til fredag ​​og middag mandag til lørdag.

Zo Sushi og Thai

Zo Sushi og Thai er også plassert i Westminster-tilstøtende Broomfield og spesialiserer seg på thailandsk og japansk mat samt fersk sushi. Menyen har et bredt utvalg av spesielle ruller, hvorav mange er variasjoner på ikke-vegetarisk California ruller og inkluderer tempura-stekt ingredienser. Den sushi bar tilbud er supplert med kjøkkenets signatur Thai karri, tempura og teriyaki retter. Zo Sushi og Thai er åpen for lunsj og middag hver dag.

Related Posts