Sugar-Free Pretzel Salad

April 18 by adminPretzel salat, en populær dessert for en familie eller potluck middag, har den deilige kombinasjonen av salt og søt smaker. Men dette er dessert høy i kalorier og inneholder flere sukkerholdige ingredienser som noen fans av pretzel salat kan være lurt å unngå. For å nyte denne desserten salat uten alt sukkeret, er en løsning å erstatte sukker-fylt ingredienser i oppskriften for sukkerfrie ingredienser som vanligvis tilgjengelig til enhver lokale matbutikk.

Bruksanvisning

1 Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.

2 Plasser pretzels i en plastboks bag, forsegle posen og knuse pretzels med en kjevle. Kombiner 3 kopper knust pretzels med 4 ss. smeltet smør og bland med en skje.

3 Hell blandingen i en 9-by-13 tommers bakervarer parabolen. Trykk blandingen jevnt i bunnen av kjelen med fingrene eller en skje. Stek i ovnen i 5 til 10 minutter, til settet; fjern bakeformen ut av ovnen og sett den til side inntil kult.

4 Plasser kremost i en bolle med 1/4 kopp sukralose sukker erstatning og bland ved hjelp av en elektrisk mikser på middels hastighet til blandingen er jevn. Fold i 8 oz. sukker-fri pisket topping ved hjelp av en slikkepott til kombinert.

5 Spre kremost blandingen over den avkjølte pretzels med en offset stekespade eller slikkepott, og deretter plassere kokekaret i kjøleskapet til chill mens du blander gelatin.

6 Kok vann i en kjele, så tømme de to esker med sukkerfrie jordbær gelatin i en varmebestandig bolle. Tilsett 2 kopper kokende vann til den gelatinpulver og bland godt med en skje inntil oppløsning. Legg 3 kopper skiver jordbær til gelatin blandingen.

7 Fjern kjølt pretzel og kremost fra kjøleskapet, og hell jordbær og gelatin over kremost blandingen.

8 Kjøle ferdig sukkerfri pretzel salat til kjølt i minst 3 til 4 timer.

Related Posts