Strender i nærheten av Houston, Texas

October 5 by admin

Strender i nærheten av Houston, Texas


Texas tilbyr over 350 miles fra kysten, med strender som strekker seg fra spring break partiet paradiser til bortgjemte strender beskytte noen av våre landets vakreste naturlandskap. Houston, Texas - som ligger bare 50 miles fra kysten - er i nærheten av noen av landets mest populære og ofte besøkte strender. For beboere og besøkende som er villige til å forlate byen bak, noen få timer i bilen gir mange muligheter til å utforske noen av Texas 'mest verdifulle kystområder og strender.

Galveston Island Strender

Ligger ca 50 miles fra sentrum av Houston, er Galveston Island en av Texas 'mest kjente og ofte besøkte barriere øyer. Galveston tilbyr flere offentlige strender hvor besøkende og fastboende kan slappe av, stresse ned og nyte den Texas Søn

Stewart Beach er en familie-orientert strand park med praktiske fasiliteter, inkludert leie stoler og parasoller, snackbarer og strand butikker. Parken sponser også familievennlige aktiviteter som sandvolleyball turneringer, sand slott turneringer og har en lekeplass for barn. Livvakter og sikkerhetsvakter er på vakt for å ivareta sikkerheten for park besøkende.

Stranden i Galveston Seawall er en funky, variert sted å nyte øyas atmosfære. Turister på utleiesykler og til fots cruise opp og ned demningen for å sjekke ut Galveston lokale scenen. Shopping, restauranter og hoteller linje demningen og generere de fleste av de besøkende til stranden.

Besøkende på jakt etter et rolig sted å unnslippe folkemengdene og turister hodet lenger vest til Jamaica Beach. Denne lille kystsamfunnet er et perfekt sted for å nyte en avslappet strand ferie. Kommunen tilbyr ferieleieinntekter, en RV park og offentlig tilgang til stranden.

Bolivar-halvøya

Bolivar-halvøya, inkludert stranden fellesskap av Crystal Beach, er ca 60 miles fra sentrum av Houston. Området er kjent for sin avslappede stranden vibe og familiær atmosfære. Strendene på Bolivar halvøya har vært en favoritt Texas stranden reisemål for generasjoner og barn og familier nyte muligheten til å få tilgang til området via Bolivar Ferry. De samfunnene langs halvøya har over syv hundre utleieboliger i en rekke ulike stiler og prisklasser for å imøtekomme nesten alle besøkendes behov. Aktiviteter i lokal stranden samfunn som bading, fisking og fugletitting. Lokalt eide butikker og restauranter er ivrige etter å ta imot gjester og gi besøkende med Texas gjestfrihet og lokal smak.

Matagorda Bay Nature Park

Matagorda Bay Nature Park ligger ca 100 miles fra Houston på Matagorda-halvøya. Naturparken er en 1600-acre bevare drives av Nedre Colorado River Authority (LCRA) og skapt for å beskytte områdets naturlige våtmarker samt å gi rekreasjon, utdanning og glede av området. Parken har over 22 miles av strendene langs Gulfkysten, Texas og to miles av elva forside med fasiliteter som toaletter, dusjer og piknik paviljonger med griller. Besøkende kan nyte en rekke aktiviteter i parken, blant annet telt og RV camping, fotturer, fugletitting, fiske, padling og en besøkende utdanning sentrum.

Padre Island National Seashore

Den Malaquite Visitor Center på Padre Island National Seashore er ca 250 miles sør for Houston. Selv om strendene i Padre Island National Seashore krever en fire timers biltur fra Houston, strendene er vel verdt de ekstra miles. Parken beskytter den lengste strekningen av ubebygd barriere øy i verden samt gi beskyttelse for truede havskilpadder og deres reir. Aktiviteter på parkens strender inkluderer bading, fisking, beachcombing og camping. Besøkssenteret tilbyr Junior Ranger programmer for barn, fortolkende programmer og ranger-overvåket havskilpadde hatchling utgivelser. En liten park butikk gir konsesjoner, snacks, grunnleggende camping forsyninger og suvenirer.

Related Posts