Store jazzfestivaler i Connecticut

March 14 by admin

Store jazzfestivaler i Connecticut


Jazz er ofte forbundet med byer som New Orleans og Memphis, men flere tettsteder og byer i Connecticut har også sine egne relasjoner med sjelfull musikk. Cromwell, Litchfield og Hartford er alle hjem til jazzfestivaler som tilbyr musikalske forestillinger av verden jazzartister, samt mat, shopping, klinikker og høyttalere.

Stor Connecticut tradisjonell Jazz Festival

Holdt i Cromwell, Connecticut, tar den store Connecticut tradisjonell Jazz Festival sted i løpet av sommeren, og har jazzband fra både USA og England. Band som spesialiserer seg på å spille varianter av jazz som Ragtime og Swing også ta sentrum scene på festivalen. Mens du lytter til musikk, kan besøkende nyte mat med en New Orleans teft, som kreps og jambalaya. Festivalen har også innført nye og up-and-coming jazzartister. I 2010, festivalen innførte Stephanie Trick, en 22-åring som utførte Ragtime og Boogie på piano.

Litchfield Jazz Festival

Den Litchfield Jazz Festival er basert ut av Litchfield Hills, som ligger i det vestlige Connecticut. Plasseringen av festivalen i 2010 var på Kent skole i Kent, Connecticut, ca 20 miles vest for Litchfield. I tillegg til med enkelte jazzartister, band og orkestre, tre-dagers festival gir også besøkende en mulighet til å lære om jazz gjennom klinikker og foredrag. Sultne festival deltakerne har et utvalg av mat å velge mellom, inkludert thai, meksikansk og amerikansk. Mellom handlinger, kjøpere også kan lese kunst og håndverk leverandører.

Greater Hartford Festival

The Greater Hartford Festival begynte i 1992 som en måte å bringe lyden av jazz til Hartford innbyggere i løpet av sommeren. Det har vokst til å omfatte artister som Duke Ellington Orchestra og The Dizzy Gillespie All Stars. Ifølge festivalens nettsted, er det den største jazzfestival med gratis inngang holdt i New England hvert år. I 2010, det så 45.000 besøkende delta. I tillegg til musikalske innslag, kan besøkende også nyte mat av forskjellige typer, samt kunst og håndverk leverandører.

Related Posts