Stone Vs. Metal Crock Pot

February 14 by admin

Stone Vs. Metal Crock Pot


Crock potter har revolusjonert måten vi lage mat. De tillater for varme måltider skal tilberedes hele dagen uten tilsyn mens en familie som fungerer og går på skole eller om sine daglige aktiviteter. Det finnes ulike typer av crock potter tilgjengelig. Crock potter er enten keramikk, rustfritt stål eller aluminium med et non-stick overflate. Crock pot du velger avhenger av dine behov og sikkerhet bekymringer.

Pros av Stone Crock Pots

Stone crock potter er allsidig og generelt varme mat jevnt. De kan brukes til å varme opp mat, så lenge produktet står er det ildfast. De fleste stein crock potter tåler ovn temperaturer opp til 400 grader Fahrenheit. Men du bør ikke bruke dem under slaktekylling. Stone crock potter er allsidig og kan brukes til å forberede alt fra syltede grønnsaker til potten stek til gløgg.

Cons of Stone Crock Pots

En åpenbar con av en stein crock pot er at det kan være sprukket eller knust, og det kan ikke brukes til å varme opp mat på en gasskomfyr. En annen mindre vanlig fare er at noen stein crock potter har blitt funnet å inneholde bly, og når oppvarmet, de tillater ledelsen å lekke inn i maten. Handle nøye for stein crock potter og se etter blyfrie etiketter; holde seg borte fra dekorert eller malt stein crock potter. Vanligvis hvit stein crock potter har mindre sjanse for å tillate bly å lekke inn i maten.

Fordeler og ulemper av Metal crock potter

Metal crock potter, som kan være laget av rustfritt stål eller aluminium, noen ganger ikke varm mat så jevnt som keramiske crock potter. Mens metall crock potter ikke kan brukes i mikrobølgeovn, kan de brukes til brun mat før langsom koking, og dermed eliminerer behovet for å bruke en annen panne. De kan også anvendes i ovnen, under en broiler og på komfyrtopp. Aluminum crock potter med en non-stick overflate på innsiden er ganske allsidig, og kan også brukes som en pan for matlaging på komfyren eller i ovnen. Men aluminium crock potter med non-stick overflater er generelt dyrere enn keramikk eller rustfritt stål crock potter. Også aluminium kan ikke være den sikreste matlaging materiale, på grunn av sine forbindelser med Alzheimers sykdom. Hvis du velger en metall crock pot, er rustfritt stål sannsynligvis det tryggeste valget.

Hvordan velge en crock pot

Det er fordeler med både metall og keramiske crock potter. Hver har også sine begrensninger. Når du kjøper en crock pot, vurdere hva du vil være matlaging oftest, og velge en form i henhold til din smak. For eksempel, runde crock potter fungerer bra for supper og gryteretter, men ovale crock potter fungere bedre på større kjøttstykker, for eksempel steker. Noen crock potter har "på" lys og temperatur kontroller at andre modeller mangler. Les etikettene nøye og se etter blyfrie modeller hvis du kjøper en keramisk crock pot. Vurdere dine behov for en crock pot, potensielle fordeler og ulemper med hver, og du bør komme unna med en treg komfyr som vil tjene dine behov for en lang stund, med riktig pleie.

Related Posts