Steinbit Restauranter i Dallas-området

March 17 by admin

Steinbit Restauranter i Dallas-området


Steinbit har lenge vært Sør favoritt fisk. Som Dallas har tradisjonelt vært en sørlige byen, har steinbit vært et populært element på området menyer for år. Restauranter som spesialiserer seg steinbit har vært, og er fortsatt, en del av den lokale restauranten landskapet. I tillegg til fritering vanlig i hele Sør, noen av rettene og smaker på lokale steinbit hus nå kommer fra det sørlige Louisiana.

Catfish Blues

Både steinbit og blues er konkav opp her. På dette tilfeldig roadhouse sør for sentrum, får fritygryte en treningsøkt: hush valper, frites, reker, krepsehaler, alligator og steinbit, selvfølgelig. I tillegg til stekt, kan du få steinbit grillet eller svertet som en del av en middag plate. Hvis ikke i humør for steinbit, kan du erstatte laks og reker. Hamburgere, po gutter, salater og et par gumbos utgjør det meste av resten av Cajun-påvirket tilbud. Det er levende musikk, vanligvis blues, på fredag ​​og lørdag. Det er en kostnad for musikken, men du kan ta med i din alkoholholdige drikkevarer. For de sene netter, kjøkkenet holder åpent til 02:00 med en begrenset, men det er hensiktsmessig, meny med frokost elendige, kylling og vafler og stekte kyllingvinger.

Catfish Blues

1011 Korint

Dallas, Texas 75215

214-565-9300

catfishbluesdallas.com

steinbit Smith

Visning sør Dallas siden 1971, har steinbit Smith lenge vært et sted å tilfredsstille en steinbit fix; stekt, selvfølgelig. I tillegg til fileter, kan du bestille en hel steinbit her. De aller fleste av kundene bestille en versjon av steinbit, men det finnes andre alternativer. Ekstra heftig fat dype stekt østers, reker, kreps, og et par ting du ikke finner svært ofte lenger, froskelår og laks croquettes. Disse kan suppleres med deres hus-laget tartar saus, som de er veldig stolte. Det finnes også en versjon av sjømat gumbo, en av de få nondessert retter som kommer ut av frityrgryten.

steinbit Smith

4620 S. Lamar

Dallas, Texas 75215

214-428-4407

catfishsmith.com

Flyvende fisk

Denne mini-kjede av fast uformelle restauranter har tre andre Metroplex steder, og en ganske lang meny. Du kan få steinbit, og også annen fisk og mange nonseafood retter. Steinbit nødvendigvis kommer frityrstekes, men også grillet, i po gutter og selv på en salat. Andre fisk som er servert grillet, gruppearbeid, regnbueørret, red snapper, laks og tilapia. Det er også reker, snø krabber, kokt kreps (i sesongen), ceviche, fisk tacos, hamburgere og, tilsynelatende, noe for alle. Med bare en håndfull unntak, prisene bo under $ 10. Legge til kundevennlig tilnærming er en frokostmeny som har over 30 valg.

6126 Luther Lane

Dallas, TX 75225

214-696-3474

flyingfishinthe.net

Related Posts