Steder å grave etter skatter i Kentucky

May 6 by admin

Western Kentucky er kjent for sin overflod av fluoritt innskudd, først oppdaget av indianere som hemmet området. Regionen ble viktig å global industri. Fluoritt ble brukt i stål, aluminium og glass. (Referanse 1)

Ben E. Clement Mineral Museum

Det viktigste stedet å finne perler i Kentucky er Ben E. Clement Mineral Museum. Museet bevarer arven fra gruvedrift i Western Kentucky. Den har en stor utstilling av gemstone gruvedrift utstyr samt historiske dokumenter og fotografier som skildrer historien og betydningen av gruvedrift til regionen.

Columbia Mine

I tillegg til museet, kan du gå på en grave på Columbia Mine. Dette er den eldste gruve i Illinois-Kentucky Fluorspar District og ble åpnet i 1835 og er nå privateid. For priser og for å planlegge en grave, ta kontakt med Ben E. Clement Mineral Museum. Det er åpent onsdag til lørdag kl 10 til 15:00

Lost River Cave

Et annet sted du kan se etter gems er på Lost River Cave og dalen i Bowling Green, Kentucky. The Lost River Cave gir jordiske båtturer samt Lost River Mining. Du kjøper en perle gruvedrift pose og sortere ut dine gems med et identifikasjonsnøkkel. Du kan holde eventuelle funn.

Related Posts