Stand-up Paddleboarding i St. Thomas på Jomfruøyene

October 25 by admin

Stand-up Paddleboarding i St. Thomas på Jomfruøyene


Samtalen av sjøfugl og musikk av vann som faller utenfor padle er de eneste lydene som du glir over overflaten av asurblått vann like utenfor kysten av St. Thomas i Virgin Islands. Stå opp på en paddleboard avslører klar utsikt over fargerike fisker og havskilpadder ofte savnet når man padler kajakk eller kano. Rolige bukter rundt øya er ideell for selv den første tiden til å stå opp padleren for å få en unik utsikt over øyas natur.

Bring Your Own

Kompakt oppblåsbare brett og sammenleggbare årer gjør bringe din egen stand-up padling utstyr til øyene en enkel sak, og gir deg ubegrensede muligheter for å utforske øyas kystfarvann med strendene bare 2 til 5 miles fra Charlotte Amalie. På østsiden av øya, Coki Point Beach er varm, rolig farvann er et bra sted for en avslappet padle å vise flerfarget fisk. Hvis du leter etter paddle surfing handling, vil du finne gode bølger på den vestlige delen av Hull Bay på nordsiden av øya.

Ta en leksjon

Hvis du aldri har padlet før, noen grunnleggende instruksjoner hjelper deg å få føttene under deg og finne balansen mens du hodet ut i vannet. De fleste butikker som leier stand-up paddleboards orientere deg på padling, snu og andre grunnleggende slik at du ikke kaste bort dyrebare timer å finne det ut. En erfaren instruktør matcher deg med et styre basert på din høyde og vekt for å gjøre balansere enkelt. Lessons noen ganger er så nær som feriestedet hvor du bor. Andre selskaper, inkludert Blue Water Safaris, bringe deg til styret på en rolig padling havnen eller levere styrene til hotellet, for eksempel Virgin Islands Paddle Club.

SUP Utflukter

En SUP utflukts parene du med en erfaren instruktør og guide som deler kunnskap om teknikk, livet i havet og lokale lore. Gode ​​Day Charters og Virgin Islands Paddle Club har bay-hopping eventyr som kombinerer båtliv, SUP og snorkling til naturskjønne destinasjoner på naboøyene. Turer besøke grotter og lava rør på St. Thomas, så vel som leder ut til lenger destinasjoner som Baths National Park på Virgin Gorda og ubebodde holmer kjent som indianerne.

Fit and Fun

Mens stand-up padling gir øvelse for kjerne, ben og skuldre, SUP treningstimer bruker yoga og pilates mens du balanserer på boards strekke og tone hele kroppen samtidig bygge styrke. Du vil finne klasser på Secret Harbour Beach Resort på øya East End, eller bestille private økter for din familie eller en liten gruppe. De klassenes instruktører er SUP-core sertifisert og er medlemmer av Virgin Islands profesjonell stand-up padling team.

Related Posts